Kargo Şirketleri İsyanım

mahmutcoko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, bu videomuzda ptt kargo, aras kargo ve yurtiçi kargo ile ilgili yaşadığım sıkıntıları dile getirmek istedim. Şimdiye kadar bu kargo firmalarının ürünü gec getirme, ürünü gec kabul etme, ürünü bekletme, ürünü yukarı çıkartmama, evde tüm gün bekleme gibi ciddi mağduriyetler yaşattılar. ben de bu yaşadıklarımı bir Vlog olarak yayınlamak istedim.

Son düzenleyen moderatör:

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Çok umrundalar zaten sizin isyan etmeniz ben şuan gayet hak veriyorum Kargo şirketlerine sadece senin ürünün yok sonuçta kaç milyon insan kaç bin tane şehir mahele var hepsine özel taşımacılık yapılıyor kolay zannediyorsun herhalde.

mahmutcoko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
işleri bu ve bu hizmet karşılığını alıyorlar. kimse yapamayacağı işin altına girmez. bu şartlarda bile daha kaliteli hizmet verebilirler bence.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Hiçbiri mükemmel değil ama bence en iyisi Yurtiçi .

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çok umrundalar zaten sizin isyan etmeniz ben şuan gayet hak veriyorum Kargo şirketlerine sadece senin ürünün yok sonuçta kaç milyon insan kaç bin tane şehir mahele var hepsine özel taşımacılık yapılıyor kolay zannediyorsun herhalde.
Ona göre para alıyorlar. Milyonlarca kişi x kargo parası= alınan hizmet. Sonuç berbat.

mahmutcoko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
lazzz kesinlikle senin gibi düşünüyorum.