- Reaksiyon puanı
- 19
bakışların bana biraz cesaert versin mi diyon yaniflood_77 dedi ki:pek imalı bakmıyor ama fızık guzel B)
emubaltaci dedi ki:bakışların bana biraz cesaert versin mi diyon yaniflood_77 dedi ki:pek imalı bakmıyor ama fızık guzel B)![]()
güzel açıklama gerçektende, saygıdan kalkıyon dimi ayagaflood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
cok saygılıyımdır.ozellıkle karşı cinseemubaltaci dedi ki:güzel açıklama gerçektende, saygıdan kalkıyon dimi ayagaflood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
hem cinslere olma zatenflood_77 dedi ki:cok saygılıyımdır.ozellıkle karşı cinseemubaltaci dedi ki:güzel açıklama gerçektende, saygıdan kalkıyon dimi ayagaflood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
![]()
işi bilcen işe gitmeyecenemubaltaci dedi ki:hem cinslere olma zatenflood_77 dedi ki:cok saygılıyımdır.ozellıkle karşı cinseemubaltaci dedi ki:güzel açıklama gerçektende, saygıdan kalkıyon dimi ayagaflood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
![]()
![]()
bak bak simdi... siz kadınlar biz erkeklerden daha fazla bir birinizi inceliyorsunuz... yok o ne giymis, sacını böle yapmıs söle yapmış...dansöz çıktı izleyelim ama sen bakma aşkım :SNAZLI. dedi ki:sız erkekler yokmu boyle resımlere nasılda bakarsınız
flood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
saygılar sevgilerSaner Apaydın dedi ki:flood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
Ben beğendim, şu an ayaktayım alkışlıyorum.
otururmusun bayanı göremiyorumSaner Apaydın dedi ki:flood_77 dedi ki:yanı oyle bı bakıs olmalı kı bos bos oturdugumda resme baktıgımda ayaga kalkmalıyım:* ne acıklamaydı be :$
Ben beğendim, şu an ayaktayım alkışlıyorum.
biz erkekler bakıyoruz tamam bi sebebi vardır yada bahenemiz... ama siz kadınlar hangi sebep veya bahane ile bakarısınız bilmiyorum... okul hayatım boyunca 20 kişilik sınıfta tek erkektim ve 5yıl boyunca bunu çözemedim yauv... neyse fotolar güzel.. yorumlar güzel ...durmak yok yola devam... seçim meydanı gibi oldu bee...NAZLI. dedi ki:sız erkekler yokmu boyle resımlere nasılda bakarsınız
özgür sen 5 sene az be kardes... adamlar yıllarını verdiler anlamadılarözgürDeVİL dedi ki:biz erkekler bakıyoruz tamam bi sebebi vardır yada bahenemiz... ama siz kadınlar hangi sebep veya bahane ile bakarısınız bilmiyorum... okul hayatım boyunca 20 kişilik sınıfta tek erkektim ve 5yıl boyunca bunu çözemedim yauv... neyse fotolar güzel.. yorumlar güzel ...durmak yok yola devam... seçim meydanı gibi oldu bee...NAZLI. dedi ki:sız erkekler yokmu boyle resımlere nasılda bakarsınız![]()