The Medic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,285
5 yaşındaki kardeşimden nefret ediyorum!arkadaşlarımın 4-5 yaşlarındaki kardeşi kuzu gibi dururken bu tarzan gibi yerden yere zıplıyor.Telefonumu istiyor,verdiğimde telefonun üstü salya dolu,üstüne nasıl oluştuğunu çözemediğim garip bir tabakayla bana geri dönüyor.Ben ders çalışırken geliyor kafama çat diye vuruyor,bende onun poposuna hafifçe vurunca RTX ON modunda ağlamaya başlıyor ve görende pelvis kemiğini kırmışım sanıyor.Böylece ailem bilgisayar vs. şeylerimi elimden alarak ders çalışmamı kısıtlıyor.İstediği birşey olmayınca hemen bizi tehdit etmeye başlıyor.Ailemde "yap sende şunun istediğini" diyor bende sinirden çatlıyorum.Sürekli benden yeni oyun istiyor,olamayacak şeyleri (mesela RTX ON şeklindeki oyunlar) istiyor,geçen gün "Mom's Credit Card" yoluyla 6 oyun almıştık ve hepsini kendi istemişti.5 gün sonra benden yine başka oyunlar istemişti,aldığım oyunları merak edenler için zaten o oyunları bi konuda "değdimi fiyatı sizce" diye göstermiştim.Kardeşim her geçen gün uslanmak yerine şımarıyor ve yaramazlaşıyor.Ne zaman aileme bunu çok şımartıyorsunuz desem,sanane diyorlar çıldırıcam bi önerisi olan varmı?