Kardeşim Beni Oyun Oynarken Yakaladı

Bruhh_AEm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Selam Herkese. Ailem oyun oynamama izin vermiyor. Bende geçen hafta minecraft yükledim 1 yıldır elimi bile sürmedim ama artık yeter dedim. Ve bugün sabah az önce oynarken alt tap a bastım ama alt tap gecikti kardeşim geldiginde ise (Esc) ye basıp çıktım hemen. Şimdi fark etti aileme bunu söyleyecek diye korkuyorum 4 kez fln daha yaptı tam bir ispiyoncu ve odamdan çıkarken bişe olmaz oyna dedi kısık sesle eğer ailem uyumadıysa kesin duymuştur. Onu azcık kızdırsam hemen söyler o yüzden korkuyorum. Sizce ne yapabilirim ? Şahsen aklımda şu fikir var; ben minecraft videosu izliyodum diyip gösterebilirim. Biraz kuşku duyabilir hala ama daha iyidir bence. Ne yapıcağımı şaşırdım eğer söylerse evlenene kadar 5 sene güvenmezler pc vermezler tel vermezler. İstediklerimi yapmazlar. Çok az sayıda fazla samimi olmadıgım arkadaslarım var onlara soramam diiye tek çare bu forumdu lütfen cevap verin :/

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Aileniz neden oyun oynamanıza kızıyor? Ayrıca dediğiniz gibi, video izlediğini inandıranilirsen olur. O tam odaya gireceğini anladığın sırada mc videosu aç. Gel birlikte izleyelim de. İnandırmaya çalış.

Bruhh_AEm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Aileniz neden oyun oynamanıza kızıyor? Ayrıca dediğiniz gibi, video izlediğini inandıranilirsen olur. O tam odaya gireceğini anladığın sırada mc videosu aç. Gel birlikte izleyelim de. İnandırmaya çalış.
korkudan mc yi sildim xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem eskiden oyuna çok girdiğim için izin vermiyor

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,095
Sizinde onun bir sırrınızı bildiğinizi söyleyin ve onu korkutun ?
Sırrı varmıdır ki ne yapsın biliyor musun gerçekleri söylesin ve şöyle bir diyalog geçer büyük bir ihtimalle erkek olduğunu varsayıyorum
-Anne baba
-Efendim oğlum
-Ben size bir şey söylemek istiyorum
-Söyle oğlum
-Eeüğğ.....
-Evet söyle
-Ben 1 saat dayanamayıp oyun oynadım size yalan söylemek istemedim bende gerçeği söyledim şimdi
-Aferin oğlum gerçekleri söylemen iyi ama oynamayı çok istiyorsan derslerini çalış hafta sonları 1 saat

Bruhh_AEm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Sırrı varmıdır ki ne yapsın biliyor musun gerçekleri söylesin ve şöyle bir diyalog geçer büyük bir ihtimalle erkek olduğunu varsayıyorum
-Anne baba
-Efendim oğlum
-Ben size bir şey söylemek istiyorum
-Söyle oğlum
-Eeüğğ.....
-Evet söyle
-Ben 1 saat dayanamayıp oyun oynadım size yalan söylemek istemedim bende gerçeği söyledim şimdi
-Aferin oğlum gerçekleri söylemen iyi ama oynamayı çok istiyorsan derslerini çalış hafta sonları 1 saat
maalesef babam öyle değil ama annem yine daha iyi he bu arada bu dediğini yaz tatilinde deneyeceğim .d

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ailenizde sizi düşünüyor. Yani derslerine çalışıp iyi bir mesleğin ve geleceğin güzel olsun diye diyorlar.
Bilgisayarın veya oyunun zararı yok. Ama sabah geçip akşam kalkarsan sorun olur. Yani fazla oyun bağımlısı olmakta iyi değil. Az ya da biraz oynarsan daha iyi olur senin için.
Dediğim gibi oyunların kötü yanı yok. Tabii ki bazı oyunlar hariç. Her neyse. Oyunlar sayesinde boş zamanında falan eğlenceli vakit geçirebiliyorsun. Oynaması da ayrı bir zevk veriyor. Türlü türlü güzel oyunlar var.

Berat Walsh

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Merhabalar.
Kardeşinizin eksiğini yakalamanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Keza yalan söylemenize de gerek yok.
Ailenize durumu itiraf etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Eğer ki kardeşiniz ailenize durumu bildirirse daha çok sinirlenebilirler.
8. ve ya 12. sınıf değilseniz ailenizin bu kadar tutucu olmasına bence gerek yok. Son sene adam gibi çalışan da güzel puanlar elde edebilir.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Merhabalar.
Kardeşinizin eksiğini yakalamanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Keza yalan söylemenize de gerek yok.
Ailenize durumu itiraf etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Eğer ki kardeşiniz ailenize durumu bildirirse daha çok sinirlenebilirler.
8. ve ya 12. sınıf değilseniz ailenizin bu kadar tutucu olmasına bence gerek yok. Son sene adam gibi çalışan da güzel puanlar elde edebilir.
Banada 20 günlügüne yasakladılar öglen alıyodum tableti akşam yemegine kadar pubg oynuyodum(neden 20 gün derseniz lgs oldugundan sonra oynayabilicem)

emorr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Selam Herkese. Ailem oyun oynamama izin vermiyor. Bende geçen hafta minecraft yükledim 1 yıldır elimi bile sürmedim ama artık yeter dedim. Ve bugün sabah az önce oynarken alt tap a bastım ama alt tap gecikti kardeşim geldiginde ise (Esc) ye basıp çıktım hemen. Şimdi fark etti aileme bunu söyleyecek diye korkuyorum 4 kez fln daha yaptı tam bir ispiyoncu ve odamdan çıkarken bişe olmaz oyna dedi kısık sesle eğer ailem uyumadıysa kesin duymuştur. Onu azcık kızdırsam hemen söyler o yüzden korkuyorum. Sizce ne yapabilirim ? Şahsen aklımda şu fikir var; ben minecraft videosu izliyodum diyip gösterebilirim. Biraz kuşku duyabilir hala ama daha iyidir bence. Ne yapıcağımı şaşırdım eğer söylerse evlenene kadar 5 sene güvenmezler pc vermezler tel vermezler. İstediklerimi yapmazlar. Çok az sayıda fazla samimi olmadıgım arkadaslarım var onlara soramam diiye tek çare bu forumdu lütfen cevap verin :/
İnkar et, kanıt yok.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
yaşını sorabilir miyim ?

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Sende 5 saat oynama. 2 saat oyna. LOL'u sil. Ve sende onu ispiyonla.

efecans61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ona para teklif et veya başka istediği bişey. Sonra tehdit edebilirsin rüşvet aldı diye

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,969
Yani, 5 saat yerine 1 veya 2 saat oyna. Derslerinden dolayı oyunu yasaklıyorlarsa derslerini yap, sonra izin iste. Manhunt oynamıyorsun ki, Minecraft bu canım. :)