- Reaksiyon puanı
- 630
[video=youtube;xreZdUBqpJs]https://www.youtube.com/watch?v=xreZdUBqpJs[/video]
Vay nirdeydin uzun zamandır yoksun spy karbon diyorum. Bisiklet seven olarak hafiflik ve hız için seçiyorum. Alu eskidi artık [emoji3]Alü severim ve kullanıyorum genelde en çok kırılan karbon kadrolar .![]()
50 km hızla bir arabaya ya da arabanın çarptığını düşün, ya da duvara çarpıyorsun düşüyorsun vs... kadro karbon olsa yolda kaldın demek oluyor, alüminyum olsa eğip büküp devam edebilirsinKonuya pek vakıf değilim ama, bu videoyu izledikten sonra alüminyum kullanan var mı? Karbonfiber her türlü alıyo yani.
şahsen ben şu anda alacak olsam astronomik bi fiyat farkı yoksa karbon alırım.
karbon bisiklet fiyatına honda cbr 125 r alabilirsin.Konuya pek vakıf değilim ama, bu videoyu izledikten sonra alüminyum kullanan var mı? Karbonfiber her türlü alıyo yani.
şahsen ben şu anda alacak olsam astronomik bi fiyat farkı yoksa karbon alırım.
o hızda bi yere çarparsan bisikletin yamulmasından daha önemli problemlerin olur50 km hızla bir arabaya ya da arabanın çarptığını düşün, ya da duvara çarpıyorsun düşüyorsun vs... kadro karbon olsa yolda kaldın demek oluyor, alüminyum olsa eğip büküp devam edebilirsin![]()
bilmediğiniz için testin mantıksız olduğunu söylüyorsunuzöncelikle çarmaktan söz etme o zaman daha çok çarparsın aluminyum kadrolu bisklet almak daha kolay olur karbon fiber olanı her yerde bulamazsın ve abartı olur benim çelik diye idda ettikleri sarda power'ım vardı kaldırıma sert vurunca maşası yamulmuştu kibar kullanın ama kibarlık badalası gibide olmayın test bilimsellikten uzak ve mantıksız .
Vay nirdeydin uzun zamandır yoksun spy karbon diyorum. Bisiklet seven olarak hafiflik ve hız için seçiyorum. Alu eskidi artık [emoji3]