Kararsız kaldım (z1.g2.note3 vs)

hadiordan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar dun z1 almaya sony center a gittim
telefonu zaten seviyorum bayadırda net uzerinden inceledim
tam telefonu alıyodum ki icime bi kurt dustu 2200 tl odicektim kamerasını inceledim zoom yaparken baya goruntu bozuyo adam bi lens verdi 500 tl bunu da alırsanız su olur bu olur dedi.
2200 + kamera icin 500 tl cok sacma geldi bana ve bırakıp cıktım
arkadaslar yardım edin sonucta uzun yıllar kullanmayı dusunuyorum ve kaliteli bi telefon almak istiyorum verdigim paraya degsin yani

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uzun yıllar kullanıcaksan kesinlikle note 3 almamalısın..Çünkü burada satılan N9000 versiyonu 4g yi desteklemeyen ve dandik versiyon olup samsung un ülkemize attığı kazıktır..G2 bencede güzel ama daha öncede LG kullandım P990 P970 gibi hepsinde bir problem oluyor ve güncelleme desteği en az LG de var..İşin özü bende yeni nesil bir telefon alacaktım ama Ocak sonrası çıkacak yeni jenerasyonu bekleyecem sana da tavsiyem budur..

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yaf arkadaş telefon bu fofoğraf makinası değil ki küçücük bir merceği var yeterli bir fotoğraf kalitesi sunuyor önemli olan o.Ben g2 kullanıyorum yeterli çekiyor daha fazlasını beklememek lasım.2200 liraya notebook geliyor bence bir telefon için fazla.1100 liraya pasaport kayıtlı s4 alırsın her işini görür.

hadiordan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benm de kafama takılan o yani normal derecede bi kamerası varken 2200 tl odeyip birde lens almak felan sacma geldi
onceden z almak istiyodum bekle dediler z1 icin.
simdi yine bekle.telefon isi sıktı artık offf

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Z1 in kamerasına güncelleme geldi. Şimdi daha iyi çekiyor. Ayrıca lumia 1020 ve 925 ten sonra en iyi kameraya Z1 sahip. Zoom yaptığınızda görüntü bozulması normal çünkü optik zum değil, dijital zum. Buna ek olarak orada baktığınızda kamera daha kötü görünür her zaman için. Her yerden beyaz spot ışık yansıyor, kapalı bir mekan. Ben Xperia Z çıktığında teknosa da incelerken kamera karıncalı çekiyordu resmen. Dışarıda canavar gibi.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Z1 dahil diğer telefonların kamerasi dijital zoom optik değil o yüzden görüntü bozuluyor. Ayrıca z1 3x kayıpsız zoom yapabiliyor. Paran varsa sonyden şaşma. Sony kalitedir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Z1 dahil diğer telefonların kamerasi dijital zoom optik değil o yüzden görüntü bozuluyor. Ayrıca z1 3x kayıpsız zoom yapabiliyor. Paran varsa sonyden şaşma. Sony kalitedir.

Yalan çıktı o hocam kendim test ettim :p 3x zoom ile En ufak kıpırdamada kalite pert. Kıpırdamasa bile 8mp gibi çekiyor. Lumia 925 in kamerası gibi olabilse keşke.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yalan çıktı o hocam kendim test ettim :p 3x zoom ile En ufak kıpırdamada kalite pert. Kıpırdamasa bile 8mp gibi çekiyor. Lumia 925 in kamerası gibi olabilse keşke.

Ulan gavat sony gene yedi bizi :D Şu kamera yüzünden bi an sinirlenip wp alacam o olacak :D
Konuyu açan arkadaş, ayrıca z1 su geçirmez. Bak suya dayanıklı değil su geçirmez. Bunu da göz önünde bulundur.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ulan gavat sony gene yedi bizi :D Şu kamera yüzünden bi an sinirlenip wp alacam o olacak :D
Konuyu açan arkadaş, ayrıca z1 su geçirmez. Bak suya dayanıklı değil su geçirmez. Bunu da göz önünde bulundur.

Biz abimin kankasının doğubanktaki dükkanın mutfağında 5 dakika falan bira (efes) dolu kapta tuttuk. Ayrıca tüm gün su testi yaptık. O günü çıkardı da bir sonraki gün ekrana görüntü gelmedi. Sanırım kulaklık girişi açık olduğu için biranın içindeki asidik maddelere dayanamadı :D

Bu kadar Sony ye saydırdım ama mor rengi bence dünyadaki en iyi cihaz şu anda. Sene sonu Z2 almak istiyorum.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Telefon için normal bir kullanıcı 700-800 tl bandından yukarı çıkmamalıdır ;)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Biz abimin kankasının doğubanktaki dükkanın mutfağında 5 dakika falan bira (efes) dolu kapta tuttuk. Ayrıca tüm gün su testi yaptık. O günü çıkardı da bir sonraki gün ekrana görüntü gelmedi. Sanırım kulaklık girişi açık olduğu için biranın içindeki asidik maddelere dayanamadı :D

Bu kadar Sony ye saydırdım ama mor rengi bence dünyadaki en iyi cihaz şu anda. Sene sonu Z2 almak istiyorum.

Bu sefer olmuş hakkaten bu alet :D Z2 nerden çıktı? :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaslar dun z1 almaya sony center a gittim
telefonu zaten seviyorum bayadırda net uzerinden inceledim
tam telefonu alıyodum ki icime bi kurt dustu 2200 tl odicektim kamerasını inceledim zoom yaparken baya goruntu bozuyo adam bi lens verdi 500 tl bunu da alırsanız su olur bu olur dedi.
2200 + kamera icin 500 tl cok sacma geldi bana ve bırakıp cıktım
arkadaslar yardım edin sonucta uzun yıllar kullanmayı dusunuyorum ve kaliteli bi telefon almak istiyorum verdigim paraya degsin yani
saglamlık ve su ve toz geçirmemek ve kamera diyorsan z1
çok para vermem ama süper olsun diyosan lg g2
verdigim paramın hakkını versin not alırım donanımı iyi olsun ve büyük ekranlı diyorsan note 3....

hadiordan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben cok sakar bi insanım z1 de saglamlılıgı ve gorunumu icin istedim
ama dedigim gibi lens icin 500 tl gosterdi adam..yani o kadar para verip bide uzerine lens neden alıyım ki

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
ben cok sakar bi insanım z1 de saglamlılıgı ve gorunumu icin istedim
ama dedigim gibi lens icin 500 tl gosterdi adam..yani o kadar para verip bide uzerine lens neden alıyım ki

Almak zorunda değilsin ki kardeşim :)
Note 3 de alsan g2 de alsan kameraları z1 gibi olmaz. O lens de biraz prof işi.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zoom yapınca fazla bozulmasın istiyosan pro makine alacaksın

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
note 3 n9000q türkiye de samsung un kendine attığı kazıktır. almayın aldırmayın.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence note 3 al ama eğer kamera çok önemliyse g2 32gb al yanında Sony'nin o kamerasını al zaten bütün cihazlarla uyumlu toplamda note 3 fiyatına denk geliyor
Ama beklerim 2 3 ay falan s5 yada htc one 2 falan çıkınca üzülürsün

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
snapdragon işlemcili telefon al sana önerim g2 al yada beklerim ve tarz a önem veririm diyorsan htc m8 i bekle...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc one 2 bekle diyorum başkada 1 şey demiyorum PREMIUM kullanıcı telefonu.