Yardım Kararsız kaldım hangisini alayım?

Mace windu

"Herkese benden çay! Şakire yok"
Reaksiyon puanı
25

Hangini alacağım konusunda kararsız kaldım. Casper olan freedos Asus win 11 var. Sizce?

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
casper trendyolda 1500 tl daha ucuz
Evet hocam bende şimdi gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası Casperı biraz düşündükten sonra eledim . Bı tane HP gördüm önümü yoksa Asusu mu alsam kararsızım.

Bu da HP

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Evet hocam bende şimdi gördüm

Açıkçası Casperı biraz düşündükten sonra eledim . Bı tane HP gördüm önümü yoksa Asusu mu alsam kararsızım.

Bu da HP
Ben olsam tercihimi asustan yana kullanirdim casper konusunda kötü yorumlari azimsanamayacak kadar çok, asus ise kalitesini ise ispat etmiş bir marka

Son düzenleme:

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,449
Ben olsam tercihimi asustan yana kullanirdim casper konusunda kötü yorumlari azimsanamaz şirketler asus ise kalitesini ise ispat etmiş bir marka
Bende aynı fikirdeyim.

casper trendyolda 1500 tl daha ucuz
Neden casper açıklayabilir misiniz?

Hangini alacağım konusunda kararsız kaldım. Casper olan freedos Asus win 11 var. Sizce?
Merhabalar,

Tercihinizi Asus dan yana kullanmalısınız.
Casper ile zaman harcamayın, Gereksiz heyecan aramayın.

İyi Forumlar…

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
Herkese cevaplar için teşekkürler ederim. Asus alacağım. Herkese iyi forumlar.?

Mace windu

Reaksiyon puanı
25

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Merhaba arkadaşlar, normalde Asusu alacaktım ama bazı aksiliklerden dolayı alamamıştım. Dün teknosaya gittiğimde ise aşağıdaki HP yi gördüm.
Fiyatını sorduğumda ise 30k dediler. Arada kaldım hangisini alayım.
Hp victusu al dostum. Hem tasarımı çok iyi hem depolama daha fazla vb vb

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
Anladım hocam. O zaman Teknosaya gidip almak kalıyor bir tek. Bide çevremdeki insanlar sürekli bana excalibur da çok iyi onu al diyorlar ama ben excalibur iyi değil diye duymuştum daha önce. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hp victusu al dostum. Hem tasarımı çok iyi hem depolama daha fazla vb vb
Hocam şimdi internetten baktım da. HP olan 75w ve muz switch yok. Ama Asus olan da Mux switch var ve 140w

Son düzenleme:

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Anladım hocam. O zaman Teknosaya gidip almak kalıyor bir tek. Bide çevremdeki insanlar sürekli bana excalibur da çok iyi onu al diyorlar ama ben excalibur iyi değil diye duymuştum daha önce. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam şimdi internetten baktım da. HP olan 75w ve muz switch yok. Ama Asus olan da Mux switch var ve 140w
Ben hala asus taraftariyim sen bilirsin

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
Ben hala asus taraftariyim sen bilirsin
Hocam ekran kartlarının watt değerlerini gördükten sonra bende kararsız kaldım. Çünkü ram ve SSD sonradan upgrade yapabilirim ama ekran kartı ve işlemcide yapamam. İşlemcilerin arasında aşırı fark yok sanırım. Ama ekran kartlarının watt değerleri işi bozuyor. Hala araftayım ??

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Hocam ekran kartlarının watt değerlerini gördükten sonra bende kararsız kaldım. Çünkü ram ve SSD sonradan upgrade yapabilirim ama ekran kartı ve işlemcide yapamam. İşlemcilerin arasında aşırı fark yok sanırım. Ama ekran kartlarının watt değerleri işi bozuyor. Hala araftayım ??
HP olan 120 watt değil mi asus ta 140 watt ama 115w + 25w dynamic boost şeklinde. Aradaki 20 wattın o kadar fark edeceğini düşünmüyorum. HP olanın watt değerine nereden baktınız ?

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
HP olan 120 watt değil mi asus ta 140 watt ama 115w + 25w dynamic boost şeklinde. Aradaki 20 wattın o kadar fark edeceğini düşünmüyorum. HP olanın watt değerine nereden baktınız ?
HP Victus 15-FA1019NT 7N9u7EA oyun için iyi midir? | Technopat Sosyal https://www.technopat.net/sosyal/so...7ea-oyun-icin-iyi-midir.2521608/post-19808985
Technopat sosyalde söylemişlerdi.

Bide hocam bir çok forumda HP nin genelde çok yüksek watt koymadığını söylüyorlar doğrumu?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
HP Victus 15-FA1019NT 7N9u7EA oyun için iyi midir? | Technopat Sosyal https://www.technopat.net/sosyal/so...7ea-oyun-icin-iyi-midir.2521608/post-19808985
Technopat sosyalde söylemişlerdi.

Bide hocam bir çok forumda HP nin genelde çok yüksek watt koymadığını söylüyorlar doğrumu?
Hp temsilcisi bu model için 120w olduğunu söyledi onun dışında pek bir şey göremedim watt ile ilgili

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
Hp temsilcisi bu model için 120w olduğunu söyledi onun dışında pek bir şey göremedim watt ile ilgili
Peki hocam sizce Asusu mu alayım HP yi mi?

20 watt kaç FPS fark eder?

HP de Mux switch olmaması ne kadar büyük bir eksi Asusa göre. (Asusta var galiba.)

Son düzenleme:

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Peki hocam sizce Asusu mu alayım HP yi mi?

20 watt kaç FPS fark eder?

HP de Mux switch olmaması ne kadar büyük bir eksi Asusa göre. (Asusta var galiba.)
Bence HP al. Benim masaüstü bilgisayarım çoğunlukla Asus tuf ancak laptop alacak olsam HP omen HP victus Lenovo Legion Asus Rog almaya çalışırdım.

Mace windu

Reaksiyon puanı
25
Anladım hocam. Biraz daha düşünüp kesin kararımı vereceğim.