Soru Kararımı verdim sonraki telefonum Honor olacak

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,704
Arkadaşlar diyebilirsiniz bundan bize ne diyede, son 6 aydır ciddi bunalımdayım psikolojim çökmüş durumda geçen hafta yaşadığım bir güzel olaydan sonra biraz toparladım.

Xiaomi Apple Samsung kullandım hep bayada araştırdım, şuan bilen bilir param yok olsada hemen almayacam beklediğim birşey var o olsun alacam Allah nasip ederse o zamana kadar hangi modeli alırım bilmiyorum.

Üç markanın modellerini kullandım hep, ilk defa bunların dışına çıkmış olacam.

Bunu neden şimdi daha gelişme olmadan açtım sohbet edecek birilerini arıyorum çok doluyum 😔

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Arkadaşlar diyebilirsiniz bundan bize ne diyede, son 6 aydır ciddi bunalımdayım psikolojim çökmüş durumda geçen hafta yaşadığım bir güzel olaydan sonra biraz toparladım.

Xiaomi Apple Samsung kullandım hep bayada araştırdım, şuan bilen bilir param yok olsada hemen almayacam beklediğim birşey var o olsun alacam Allah nasip ederse o zamana kadar hangi modeli alırım bilmiyorum.

Üç markanın modellerini kullandım hep, ilk defa bunların dışına çıkmış olacam.

Bunu neden şimdi daha gelişme olmadan açtım sohbet edecek birilerini arıyorum çok doluyum 😔
Şimdiden hayırlı olsun hocam, değişiklik iyidir. Farklı markaları da tatmak gerek.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,359
Honor sanki donanım yönünden birazcık cimrilik yapıyor.
Bu yüzden sanırım bende 2. el honor alıcam.
Sıfır üründe Parasını bence çok haketmeyen cihaz.

Dükkanları gezmeye zamanım olmadı bitane 200 lite arayışına çıkacağım. Sıfır fiyatı donanımı için çok fazla para.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,704
Honor sanki donanım yönünden birazcık cimrilik yapıyor.
Bu yüzden sanırım bende 2. el honor alıcam.
Sıfır üründe Parasını bence çok haketmeyen cihaz.

Dükkanları gezmeye zamanım olmadı bitane 200 lite arayışına çıkacağım. Sıfır fiyatı donanımı için çok fazla para.
Zaur adamlar bence fazlasıyla donanım koymuşlar bu donanım diğer hiçbir markada yok ayrıca rakipleri çok daha pahalı en azından Türkiyede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün honor 200 e baktım telefoncuda, malzeme kalitesi iyi honor 90 dan daha iyi diyebilirim, telefon kavisli ekran değil ama 4 tarafında hafif kavisli diyeceğim şekilde bir ekranı var, 14t pro ile arasındaki malzeme kalite farkı nasıl acaba merak ediyorum

Son düzenleme:

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Realme nin üst seviye telefonlarından da bakılabilir ben realme 10 kullanıyorum bundan önce 8'i kullandım gayet iyi telefonlar bence.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,704
Realme nin üst seviye telefonlarından da bakılabilir ben realme 10 kullanıyorum bundan önce 8'i kullandım gayet iyi telefonlar bence.
Realme de güzel telefon ama Honor daha çok ilgimi çekiyor en büyük sebebide esasen Huawei olması.

Almama daha biraz süre var