Karar veremiyorum telefon önerir misiniz ?

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar...
Akıllı telefon ağı benide yakaladı. Bende artık güzel bir telefon almak istiyorum. :)
2 milyara kadar bütçem var. Aslında benim gönlümde ki telefon Note 2. Fakat tam karar veremiyorum mağlum s4 falan çıktı.
İphone 5 de düşünüyordum Note 2 daha iyi ve daha çok övülüyor diye Note 2 almaya karar kılmıştım.

Şimdi bütçe 2 milyar. Ben sürekli internette dolaşan bir tipim telefonu aldıktan sonra pcye geçmek dahi istemiyorum. Bu yüzden pil ömrüde falan önemli. :)

Ama karar veremiyorum sizce ne almalıyım ? Note2 - S3 - İphone5 -4s - Yada S4 ümü beklemeliyim veya farklı bir telefon mu önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5 senin seçimin olsun internet se konu iphone bunun için en uygun seçim olacak pil süresini baz alırsak akıllı telefonlar içinde pil tüketimi en iyi olan cep yine iphone uygulama zenginliği ve claas bi telefon almış olacaksın

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence Note 2 al. her turlu en iyisi. sarji 2 gune kadar gidebilir.S4 e gelen guncellemeleri alacak. Note 2 diyorum.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şarj konusunda note 2 ancak S4 daha yeni ve amiral gemisi.Zaten s4 ün şarjıda gayet başarılı.Kesinlikle s4 veya Xperia z

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım fikirler için teşekkürler :) Peki Note2 alırsam ilerde pişmanlık duyar mıyım ??

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Anladım fikirler için teşekkürler :) Peki Note2 alırsam ilerde pişmanlık duyar mıyım ??

bak arkadaşım ,şöyle bişey var :
- eğer I phone taraftarıysan I phone 5 ile 4s arasnda dağlar kadar bi fark yok,istediğini seçebilirsin
- eğer büyük olması benim için bi dez avantaj değil,aksine daha iyi diyosan hertürlü note 2
- yok performans ve tasarım diyosan Xperia Z öneririm
- eger fiyat\performans önemliyse Nexus4 işini görür.

Benim fikrim böyle,seçim senin,hiçbiri seni mutsuz etmez

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıcada yardımcı olur belki http://kiyas.la/

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak arkadaşım ,şöyle bişey var :
- eğer I phone taraftarıysan I phone 5 ile 4s arasnda dağlar kadar bi fark yok,istediğini seçebilirsin
- eğer büyük olması benim için bi dez avantaj değil,aksine daha iyi diyosan hertürlü note 2
- yok performans ve tasarım diyosan Xperia Z öneririm
- eger fiyat\performans önemliyse Nexus4 işini görür.

Benim fikrim böyle,seçim senin,hiçbiri seni mutsuz etmez

Ayrıcada yardımcı olur belki http://kiyas.la/

Anladım teşekkür ederim :) Performans ve tasarım içn başka bir telefon önermişsiniz note 2 çok mu düşük ? ve en iyi pil note 2 de var diye bliyorum doğru mu ?

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece apple veya samsung olarak düşünme daha piyasada htc one sony xperia z lg nexus 4 blackberry z10 gibi telefonlarda var ama yinede en doğru olan senin ihtiyaçlarına uygun olan telefonu seçmen

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum sürekli internette dolaşıyorsan note2 ve galaxy s4 tercih ederim

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boxer39585 Haklısın fakat bu modellere daha çok sıcak bakıyorum ben :)

Evet sürekli nette dolaşan bir tipim note 2 alıyorum o zaman çünkü s4 e daha var ve pili daha iyi :D

Bu arada telefonu netten almayı düşünüyorum vaktim yok vatanbilgisayarda ve hepsiburada fiyatlar aynı sizce nereden alıyım güvenli olarak ?

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayır canıım note 2 gayetüs düzey bi telefon ama boyut olarak bana biraz büyük geldi.tercih meselesi tamamen.
pil konusuna gelincede pil in büyük olması önemli tabiki de ama sonuçta daha küçük bir pille note 2 kadar kullanım süresi sağlayan telefonlarda yok değil.

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım boyut olarak benim açımdan sıkıntı yok diyebiliriz :)

ediperdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 nin şarjının çok iyi gittiğini biliyorum ben de note kullandım boyutuydu başta beni cezbeden yine boyutu yüzünden sattım büyük sıkıntı. Şarjının uzun süre gitmesini istiyorsan iphonedan uzak dur derim. Ben şuan s3 kullanıyorun fiyatı çok düştü memnunum telefonumdan 1.200e bulabiliyorsun kalitesini zaten biliyorsun s4e övgü çok ama fiyat farkına ve beklemene değmez

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 nin şarjının çok iyi gittiğini biliyorum ben de note kullandım boyutuydu başta beni cezbeden yine boyutu yüzünden sattım büyük sıkıntı. Şarjının uzun süre gitmesini istiyorsan iphonedan uzak dur derim. Ben şuan s3 kullanıyorun fiyatı çok düştü memnunum telefonumdan 1.200e bulabiliyorsun kalitesini zaten biliyorsun s4e övgü çok ama fiyat farkına ve beklemene değmez

Boyut sıkıntınız var demek ki anladım note 2 daha iyi bir telefon performans olarak eksiklik yaşamadın mı ?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
galaxy s4
yurtdışı imkanı varsa asus padfone infinitive

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 diyorsunuzda arkadaşlar çıkmasına daha var ve fiyatı ne olur ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4ü ele. o kadar fiyat farkını vermek ahmaklıkdır. s3 de aynı işlevi görüyor.
iphone 5 ve note 2 ise. biri büyük ekran biri ondan küçük ekran. bilmiyorum ekran büyük mü istersin küçük mü ama bence büyük ekran dezavantaj. rahat kullanım yok. tek elle kullanma yok.

ediperdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boyut sıkıntınız var demek ki anladım note 2 daha iyi bir telefon performans olarak eksiklik yaşamadın mı ?

Hayır telefon gayet güzel her türlü işlevinizi görür bilgisayar gibi ama dediğim gibi büyük ekranlı telefon alacaksanız iki kere düşünün gerçekten avantaj piyasadakinürünler arasında en kaliteli ve fiyatı uygun olan s3 şiddetle tavsiye ederim s4 türkiyeye ne zaman gelir bellu değil geldi mi de 2200 liradan aşağı çıkmaz biliyorsunuz apple ile olan rekabeti

Corleone25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana dırekt olarak verebılecegım bır tavsıye Sony Xperıa Z olur.Fakat henuz Turkıye'ye gırıs yapmadı.Urun bazı yonlerıyle bırkac elestırı aldı ama soyledıgım gıbı bende bu urunu beklıyorum geldıgı gıbı almayı dusuyorum.Ama eger bu telefon hakkında endıseye dusersen.Samsung serısıne bulasmamanı tevsıye ederım.Ikıncı tercıhım Iphone 5 olur.

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-Büyüklük sıkıntım yok aksine büyük olması taraftarıyım :)

-Değerli yorumların için teşekkür ederim ama s3 ile note 2 arasında kalıyorsak bence sonuç belli değil mi note 2 daha iyi gibi :)

-İphone5 istediğini veremedi 2 milyarlık bir telefon değil bence pili falanda sıkıntı ?

-Büyüklük sıkıntım yok aksine büyük olması taraftarıyım :)

-Değerli yorumların için teşekkür ederim ama s3 ile note 2 arasında kalıyorsak bence sonuç belli değil mi note 2 daha iyi gibi :)

-İphone5 istediğini veremedi 2 milyarlık bir telefon değil bence pili falanda sıkıntı ?

Gookhan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 aldım memnunum herkese teşekkürler :)