Karantina Bitmeden Test Yaptırıp Negatif Çıkarsam Dışarı Çıkma Durumum Nedir

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
temaslı olarak görünüyorum ancak çocukla aynı ortamda bile bulunmadım test yaptırsam pozitif çıkarsa dururum evde kimsenin sağlığı ile oynamaya hakkım yok biliyorum ancak negatif çıkarsa 10 günlük karantina süreci bitiyor veya azaltılabiliyor mu bilen var mı sınav öğrencisiyim derslerden geri kalmak istemiyorum 80 gün kaldı sınava konu hakkında net bilgi yoksa bilgi alabileceğim neresi var

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Temaslı kişilerin de sokağa çıkmaları yasak. Yakalanırsan hakkında adli işlem başlatılabilir. Dikkatini çekmek istiyorum. İdari değil, adli. Yani polis yakalar para cezası keser kurtulurumla bitmiyor olay.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Temaslı kişilerin de sokağa çıkmaları yasak. Yakalanırsan hakkında adli işlem başlatılabilir. Dikkatini çekmek istiyorum. İdari değil, adli. Yani polis yakalar para cezası keser kurtulurumla bitmiyor olay.
yazığım mesajı okumamışsınız galiba test yaptırıp çıkmaktan bahsediyorum yoksa bulaşmış olma riskim varsa ve hastaysam neden çıkayım

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
yazığım mesajı okumamışsınız galiba test yaptırıp çıkmaktan bahsediyorum yoksa bulaşmış olma riskim varsa ve hastaysam neden çıkayım
filyasyon ekipleri yapabilir test sana onların gelmesi lazım

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Sonuçta temaslı adı altında karantinadasın. Hangi ekip gelirse gelsin temaslı olarak kayda geçtiği için mecburen beklemek zorundasın. Sonuç negatif çıksa da taşıyıcı olmadığının garantisini kim verecek?
Karantinaya girdiysen süren bitene kadar çıkamazsın.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Sahte sonuç durumu var. 10 gündü sanırım. Boşuna o kuralı koymuyorlar dimi. Dediğin gibi birkaç günde çıkabilecek bir şey olsa neden insanları 10 gün tutsunlar. Temaslı olan bir tanıdığım temaslı olduğu kişiyle görüştükten 2 gün sonra o kişi pozitif çıktı. Pozitif çıktıktan 2-3 gün sonra test yaptırdı negatif çıktı o testten 3 gün sonra bütün belirtiler çıktı pozitif oldu. Hiçbir kural keyfi değil.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Karantina bitmeden kimse sana test yapmaz ve böylece testin sonucuda olmaz ve böylece negatif olsan bile bi işe yaramaz.
İyi forumlar.