Karakterinizin yaşlanıp ölebileceği ilginç bir mmorpg oyunu

Bu konuyu okuyanlar

wGhost

Öğrenci
Katılım
6 Mayıs 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
28
Karakterinizin yaşlanıp ölebileceği hatta şişmanlayıp diyet yapmanız gerekebilen ilginç bir oyundan bahsedeceğim. Chronicles of Elyria dün kickstarter’a girdi. 900 bin dolar hedefi olan Chronicles of Elyria, sadece iki günde 500 bin dolar bağış topladı.

Küçükken hayal ettiğimiz hatta arkadaşlar arasında konuşup şaka da olsa eğlenceli sohbetlerden birini dünya da ilk olarak hayata geçirdiler.

Interaktif yapıya sahip dünyası ile ilgileri üzerine toplayan Chronicles of Elyria , yaşattığınız karakter yaşlanacak hatta çok yerseniz şişmanlayıp diyet yapmanız bile gerekecek.

Oyun dünyası tamamen yok edilebilir olacak. Karakteriniz 14 Ay içerisinde ölecek ve bu oyunun temel mekaniklerini belirleyecek. Ölen karakterinizin ruhu yeni karakterinize geçecek ve oluşturduğunuz karakter çok daha güçlü olacak.

Chronicles of Elyria’da mini map veya herhangi bir map bulunmamakta, haritacılar oyunu keşfetmenizde sizlere yardımcı olacaklar.

Kaynak
 
Son düzenleyen moderatör:

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
Kaynak linkini tam verelim. Kaynak düzenlendi.

Ayrıca oyunu oynamak için bir link koymamışsınız.
 

wGhost

Öğrenci
Katılım
6 Mayıs 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
28
@pesimist kaynak düzenlemenizden dolayı teşekkür ederim. Mobilden yazmıştım yazıyı ondan dolayı eksik ekledim. Yazıda da belirtildiği gibi henüz kickstarter projesi yani bir indirme linki bulunmamakta bu sebeple koyamadım.
 
Üst