Karagarga.net üye olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oseyto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
karagarga.net sitesinde üye ol seçeneği göremedim ben.Bari burdan foruma üye olayım dedim ama forumdada hep aynı hatayı veriyo
The following errors were found:
Username/email address not found on the tracker. You MUST use the same username and email address.

Sitede bi sorun mu var yada bi bilgisi olan var mı

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Siteye üyelik açık değil davetiye ile üye olabilirsin forum kısmından bilgim yok.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Karagarga reklam yapacak bir site değil onu duyan duymuştur zaten kıydırık türk torrent siteleri ile karıştırmayın.

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben ilk defa duydum ve şimdi üye olmak istiyorum :) iyi reklam yaptın yani

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
pek ihtiyaç duymadığım için 2-3 kere inaktiflikten yasaklanmıştım. İlginizi çeken bir site değilde çok kasmayın. cinemageddon'da hemen hemen aynı şekilde iş görür.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pek ihtiyaç duymadığım için 2-3 kere inaktiflikten yasaklanmıştım. İlginizi çeken bir site değilde çok kasmayın. cinemageddon'da hemen hemen aynı şekilde iş görür.

Bron broen dizisini indircektim.Demonoidden inidirdim ingilizce gömülü çktı 11gb boşa gitti :( karagargada gömülü olmayan varmış ordan indiriyim dedim ama malesef üyelik kapalı :( cinemageddonda da üyelik kapalı...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bron broen dizisini indircektim.Demonoidden inidirdim ingilizce gömülü çktı 11gb boşa gitti :( karagargada gömülü olmayan varmış ordan indiriyim dedim ama malesef üyelik kapalı :( cinemageddonda da üyelik kapalı...

kat.ph/piratebay gibi sitelerde var.

Ek olarak karagarga'da yeni birşey bulman zor. Genellikle eski kült filmler mevcut.