Kar nedeniyle okulların tatil edildiği iller!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BU İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

karyagisi.jpg

BALIKESİR: Balıkesir Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezindeki bütün ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini bildirdi. Ayrıca bazı ilçelerde ve köylerde de okullara bugün ara verildi. Kamuda çalışan hamile ve özürlü memurlar da bir gün izinli sayılacak.

BARTIN: Bartın'ın Ulus İlçesi'nde ise ilk ve orta dereceli okullar bugün bir gün süreyle kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

BURSA: Bursa Valiliği kar nedeniyle merkez ilçelerindeki okulları tatil ederken, hamile ve engelli kamu çalışanları da bir gün izinli sayıldı.

BOLU: Bolu'da iki gündür kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilirken, Bolu Valisi İbrahim Özçimen sosyal paylaşım sitesi twitter'dan Bolu, Mengen, Gerede, Mudurnu ve Göynük'te yarın okulların kar yağışı nedeniyle tatil edildiğini açıkladı.

DÜZCE: Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "12 Aralık 2013 tarihinde il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir" denildi.

ELAZIĞ: Elazığ Valiliği, meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda, Elazığ merkez ve ilçelerdeki bütün ilk ve orta dereceli okulların 11 Aralık Çarşamba günü tatil edildiğini duyurdu. Açıklamada, ayrıca kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli görevlilere 1 gün süreyle izin verildiği kaydedildi.

GAZİANTEP: Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, dün gece başlayan ve halen süren kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

HATAY: Hatay'ın Hassa, Yayladığı ve Belen İlçeleri'nde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, Antakya-Samandağ Karayolu da ulaşıma kapandı.

KARABÜK: Karabük'te Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda,

KİLİS: Kilis'te akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle 11 Aralık çarşamba günü Valilik tarafından ilk, orta ve liselerde eğitim veren resmi ve özel okullarda eğitimi ara verildiği bildirildi. Kar yağışının geçe geç saatlerde şiddetini attırması bekleniyor.

KONYA: Konya'nın Ereğli, Halkapınar, Emirgazi ve Derbent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi. Hadim İlçesi'nde de taşımalı sistemde eğitime ara verildi.

NEVŞEHİR: Nevşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 12 Aralık Perşembe gününe kadar bir gün ara verildiği bildirildi.

ORDU: Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada, Akkuş ilçesinde, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu hariç olmak üzere tüm okullar bugünden itibaren 3 gün, Çaybaşı ilçesinde, İlküvez beldesinde, Kapılı ve Göksu köyündeki okullar bugünden itibaren 2 gün, İkizce ilçesinde, Yoğunoluk, Devecik, Şenbolluk ve Kaynartaş beldelerindeki okullar yarından itibaren 2 gün, Gürgentepe ilçesinde, ilçe genelindeki tüm okullar yarından itibaren 2 gün, Korgan ilçesinde, ilçe genelindeki tüm okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

RİZE: Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı dolayısıyla ve kış hazırlıklarına fırsat vermek amacıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, tüm lise ve dengi okullarımız 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli personel 1 gün süreyle idari izinli sayılmasına karar verilmiştir." denildi.

SAKARYA: Sakarya'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. İl genelinde 178 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar nedeniyle okula gelemeyen öğrencilerin idari izinli sayılacağı bildirildi.

SAMSUN: Samsun Valiliği il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle 11 Aralık 2013 Çarşamba günü Bafra, Çarşamba, İlkadım, Atakum, Canik, Terme, Asarcık, Alaçam ilçesindeki taşımalı eğitim yapan okullarda; 19 Mayıs ilçesinde ise Karagöl, Düzkoy, Kösedik, Kuşkayası ve Esentepe köylerindeki okullarda eğitime 1 gün ara verdi.

TRABZON: Trabzon'da dün akşam saatlerinden itibaren yağan kar yağışı sonrasında il genelinde Arsin, Maçka, Of ve Yomra ilçeleri hariç tüm okullar tatil edildi.

YOZGAT: Yozgat'ta 2 gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Akdağmadeni İlçesi'nde köylerde taşımalı eğitim verilen okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Zaman

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Mutlu allah seni bildigi gibi yapsın soguktan gidemedik sen tatil etme İstanbul' u devam et böyle.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onun yapamadığını veliler yaptı bugün. Küçük yavrucaklarını okullara göndermediler.

Bir de dalga geçer gibi tweet atıyor adam.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Onun yapamadığını veliler yaptı bugün. Küçük yavrucaklarını okullara göndermediler.

Bir de dalga geçer gibi tweet atıyor adam.

Valiyi kara yatıracan, vurucan kırbacı vurucan kırbacı. Bugün felsefe sunumu vardı, gidemedim. 0 koymuş hoca.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hava buz gibi bizim Milli Eğitim çocuklara tatil etmiyor okulu. Yok böyle zihniyet ya.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yine sabah 5 de haber verir merak etmeyin

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bizde tatil yok. dershane bile tatil değil. bari adam akıllı dersler olsa dersin tmm gittiğine değecek :P
12 sınıf sayısal öğrencisiyim matematikten çok edebiyat-dil anlatım var. boş boş oturuyoruz derslerde. gürültüden ders te çalışılmıyor.

bizim il özel idaresi mi neyse işte kışın günü koca okulun kalorifer sistemini yenileyeceği tuttu. tam 1 ay buz gibi soğukta titredik. yazın yattılar kış geldi yenilik yapacakları tuttu :P

yani kısaca Antep'in eğitimde neden yükselemediğinin sebebleri çok :)

bu gün okuldan sonra ayaklarım buz tuttu neredeyse.
sokakta bir yere gidebilmek için 7-8 kat giyinmek ve özel kar ayakkabısı giymek gerek burda.
bir de çelik kask ve yelek lazım. malum nerden kar topu gelecek belli değil. :P

ulaşım doğru dürüst olsa kar sorun değil ama okula gitmek ayrı dert geri eve gelmek daha ayrı bir dert.
kısaca tatil istiyoruz valiye duyrulur. :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ordu yarın da tatil. (Ünye ve Fatsa ilçe merkezindeki okullar hariç tümü.)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
131213-valitatil.widec.jpg

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'da kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmemesiyle ilgili tweet attı.

Vali Mutlu twitter hesabından yayınladığı mesaj, "Vali amca 'TATiL' diyen gençler. Bu bizim için çok kolay. Ama sizi böyle sevindirmek yerine, sizin için doğruyu hep tercih ettim... Sizi seviyorum" dedi.

ntvmsnbc