Kapatılan messenger ve sosyal medya hesapları nasıl aktif edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eolmez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eolmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
engelli durumuna bir motosiklet kazasında girmiş olan ben,hastanede ölüm ile yaşamanın savaşını verirken ben birçok hesabım (facebook,wlm-msn,gmail) gibi hesaplarım kırılıp kapatılmış nasıl geri getirebilirim,isteğim 2009 yılının haziran yada temmuz ayına dönmek...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
engelli durumuna bir motosiklet kazasında girmiş olan ben,hastanede ölüm ile yaşamanın savaşını verirken ben birçok hesabım (facebook,wlm-msn,gmail) gibi hesaplarım kırılıp kapatılmış nasıl geri getirebilirim,isteğim 2009 yılının haziran yada temmuz ayına dönmek...

Kardeşim :( büyük geçmiş olsun. Google artık Türkiyeden gelen isteklere cevap veriyor. Facebook hesabına da benzer bir çözüm bulabilirsin.

İlgili şirket/kurumlara konu hakkında mail atman yeterli. Senden kimliğini kanıtlamanı isteyeceklerdir. Bu da nüfus cüzdanı fotokopisi ile oluyor. Nüfus cüzdanı seri no ve tc kimlik numarasının üzerini kapatabilirsin.

Gmail için : http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=tr&answer=183723&ctx=cbo&cbid=604193239&cbrank=2

Facebook için: http://www.facebook.com/hacked

eolmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun şimdilerde yürümeye çalışıyorum hatta bunun için fizik tedavi bile alıyorum,sağolun efendim

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Allah acil şifa versin kardeşim.

eolmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gmail: kurtarma adresim ile telefon numarasıda doğru değil,onlarda değiştirilmiş hatta tekerlekli sandalye ile türkiyedeki ofislerine giderim tabii beni kabul ederlerse...
çok sağolun geçmiş olsun mesajlarınız için.

eolmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özür dileyerek söylüyorum hala konu güncel