Kanoute Fener'e Doğru

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1

İspanyol basınından sonra dün de Fransız ve İtalyan basını Fenerbahçe'nin Sevilla'nın yıldızı Frederic Oumar Kanoute'yi transfer edeceğini yazdı. L'Equipe, "Kanoute F.Bahçe'ye çok yakın" dedi. İtalyan basını ise Kanoute transferinde F.Bahçe'nin Juventus'a göre daha şanslı olduğunu yazdı

L'EQUİPE YORUMU...
Fransa'nın en güvenilir gazetelerinden biri olan L'Equipe, Fenerbahçe'nin Kanoute transferi için Juventus ile karşı karşıya geldiğini yazdı. Gazete, verdiği haberin detaylarında Fenerbahçe'nin Kanoute transferinde Juventus'a göre bir adım önde olduğunu ifade etti. L'Equipe, Sevilla'lı golcünün Fenerbahçe'den 5 milyon euro istediğini, buna karşılık Kanarya'nın Kanoute'ye 4 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Aynı gazete, Kanoute ile ilgili olarak ayrıca şu yorumları yaptı: "Kanoute İstanbul ekibine (Fenerbahçe'ye) çok sıcak."

http://www.fotomac.com.tr/ana101.html

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yalan haber bunlar ona bakarsan gs yede deco geliyo

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ridvan1452 dedi ki:
yalan haber bunlar ona bakarsan gs yede deco geliyo

yok fransız basını yazmış diye konu açtım yoksa açmayacaktım.İnşallah gelir.transferde rekabet ortamı taraftara yarar bizde bakarsın deco yu almışız ;)

Tony Montana

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir ara bize etoo ile ronaldinho geliyordu fotomaçta 2sinede fenerbahçe forması giydirmişler. ;D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gs deco yazılır alabilr mi?
Fb kanute yazılır alabilir mi?

Haber doğru veya yanlış diye demiyorum.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bugünkü pek çok gazetede Sevilla'nın oyuncusu Kanoute'yi transfer ettiğimize yönelik haberler yer almaktadır. Bu oyuncu ile ilgilenmediğimizi defalarca belirtmiş olmamıza rağmen hala bu gibi haberlerin basında yer almasını şaşırarak izliyoruz.

Fotogol gazetesinde Mehmet Topuz'un imzaya kaldığı yönünde bir haber yer almaktadır. Bu da gerçek dışı bir haberdir. Mehmet Topuz transfer gündemimizde değildir.

Fotospor gazetesi ise yaratıcılık sınırlarını zorlayarak bir habere imza atmış ve Portekizli teknik direktör Mourinho'ya 2 yıllık 190 milyon Euro ayırdığımızı iddia etmiştir. Gazeteler bu gidişle, kulübümüzün tüm bütçesini bir teknik direktöre ayırdığına dair haberlere de imza atabilirler. Bu gibi hiç bir dayanağı olmayan haberlere ne taraftar ne okuyucular inanmaktadır.

Hürriyet gazetesi de Gomis planı başlığı ile verdiği haberinde Senegalli Gomis'in transferinin kulüp açısından geleceğe bir yatırım olduğunu yazmıştır. Bu haberde doğru değildir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaynak