rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 417
Kanalım Alper Doğantekin abone olurmusun
yasım kucuk oldugundan cocuklara yonelik videolar varGT GT GT ? ?
Meraba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz bugün taner tolga tarlacıyı gafes dövüşüne davet ettim çellınç (challenge) yaptım.
Adlı bir video yüklersen abone olurum ?
En azından ne amaçlı açtığın gibi bir kaç bilgi verirsen kanalın hakkında abone olmak isteyenler olabilir.
Hadi ozaman oldum gittiyasım kucuk oldugundan cocuklara yonelik videolar var
Bana mı youtube kanalı yüzünden miban geliyor galiba
nasıl yaniban geliyor galiba
seninde kanal varmıHadi ozaman oldum gitti
Bana mı youtube kanalı yüzünden mi
Var kardeşim ama öyle video yükleyen biri değilim arkadaşlarıma ders konularını anlatmak için 2 video yükledim sadeceseninde kanal varmı
adı neVar kardeşim ama öyle video yükleyen biri değilim arkadaşlarıma ders konularını anlatmak için 2 video yükledim sadece
Bu forum reklam yeri değildir o yüzden.nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
seninde kanal varmı
Kullanmadığım için vermem işine yaramaz ki hem bak yasak diyorlar.profil foto beyaz burada
adı ne
Bölüm yetkilileri 1 günden fazladır denetlemiyor sanırım. Başka konu varda emin miyiz yasak olduğunaBu forum reklam yeri değildir o yüzden.
Konuyu silemezsin mesajin sol altındaki 3 noktaya tikla düzenle de. Mesajı sil yerine nokta felan koy.mesajı nasıl silebilirim
nasıol silebilirim konuyu
Silemezsin yetkililer de sadece cevap yazmaya kapatır.mesajı nasıl silebilirim
nasıol silebilirim konuyu
AdammmmSakin olun gençler, ban meraklısı değiliz, hele de yeni üyelere. Yanlış yapa yapa öğrenilir bazı şeyler, hatalarını tekrar etmediği sürece sorun etmiyoruz yeni üyelerde
Reklam yasakKanalım Alper Doğantekin abone olurmusun