Kanal Tedavisi

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sabah bir kanal tedavisi uygulatıcam, ama hem dişçiden bir tırsma var hemde hiç yaptırmadığım birşeyi deniyeceğim bir tırsma var aranızda yaptıran var mı ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
2 kez kanal tedavisi yaptırdım, uyuştuktan sonra acı falan hissetmiyorsun. yalnız işlem bittikten sonra doktordan mutlaka ağrı kesici tavsiyesinde bulunmasını iste çünkü kanal tedavisinin ilk aşamasından sonra diş eti sızlayabiliyor.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 kez kanal tedavisi yaptırdım, uyuştuktan sonra acı falan hissetmiyorsun. yalnız işlem bittikten sonra doktordan mutlaka ağrı kesici tavsiyesinde bulunmasını iste çünkü kanal tedavisinin ilk aşamasından sonra diş eti sızlayabiliyor.

İğne olayları felan girince işin içine biraz tırsma başlıyor yaş kaç olursa olsun aga can bu :) Benim ilk kanal tedavim olduğu için birde telaş var nasıl olacak gibilerinden :) İnşallah acımaz

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
İğne olayları felan girince işin içine biraz tırsma başlıyor yaş kaç olursa olsun aga can bu :) Benim ilk kanal tedavim olduğu için birde telaş var nasıl olacak gibilerinden :) İnşallah acımaz

kalçadan yapılan iğne gibi değil bu, iğnenin battığını bile hissetmiyorsun. rahat ol :)

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ben iğne olmadan yaptırdım.. Sinire kadar açtı pamukla içine sinir öldüren bir ilaç yerleştirdi geçici dolgu yaptı.. 2 gün sonraya randevu verdi yeniden.. Sonra geçici dolguyu çıkartıp sinirleri söktü ve kalıcı dolgu yaptı.. Hiç sıkıntım olmadı sinirleri sökerken hariç.. :'(

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Valla ben iğne olmadan yaptırdım.. Sinire kadar açtı pamukla içine sinir öldüren bir ilaç yerleştirdi geçici dolgu yaptı.. 2 gün sonraya randevu verdi yeniden.. Sonra geçici dolguyu çıkartıp sinirleri söktü ve kalıcı dolgu yaptı.. Hiç sıkıntım olmadı sinirleri sökerken hariç.. :'(

boşu boşuna acı çekmişsin :) ben en ufak dolguda bile doktordan uyuşturmasını istiyorum

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Uyşturuyorlar uyuşturmasınada...

Sinirlerin içine iğneleri batırıken acı çekmesende o iğneyi içerde hissettiğin o an var ya...
Düşünüyorsun ya uyuşmayan bir yer varsa oraya denk gelirse diye..
O stres adamı terletiyor işte... :)
Yoksa en acısız uygulamalardan birisidir..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Uyşturuyorlar uyuşturmasınada...

Sinirlerin içine iğneleri batırıken acı çekmesende o iğneyi içerde hissettiğin o an var ya...
Düşünüyorsun ya uyuşmayan bir yer varsa oraya denk gelirse diye..
O stres adamı terletiyor işte... :)
Yoksa en acısız uygulamalardan birisidir..

yok acı.eskidendi o.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İğneden korkacak birşey yok :D Bende diş çektirmeye gittiğimde sanki ölüme gidiyorum gibi tırstım ama iğneyi vurunca korkacak birşey olmadığını anladım :D Çektiğin en ufak diş ağrısı kadar bile acımıyor :D
Birde iğnesiz sinirleri aldırmıştım. Ondada hiç acı yoktu :D