29 Kasım 2020 #1 F fuatm Asistan Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 223 Reaksiyon puanı 86 Puanları 28 Yaş 29 Arada gimbal ile çekilmiş 4K görüntüler ve Mac cephesinden videolar çekip yayınlamak istiyorum ama kanala bir isim bulamıyorum ne yapabilirim
Arada gimbal ile çekilmiş 4K görüntüler ve Mac cephesinden videolar çekip yayınlamak istiyorum ama kanala bir isim bulamıyorum ne yapabilirim
29 Kasım 2020 #2 S SDN Anonim 608469 SDN Okuru fuatm dedi ki: Arada gimbal ile çekilmiş 4K görüntüler ve Mac cephesinden videolar çekip yayınlamak istiyorum ama kanala bir isim bulamıyorum ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... FuatM olabilir.
fuatm dedi ki: Arada gimbal ile çekilmiş 4K görüntüler ve Mac cephesinden videolar çekip yayınlamak istiyorum ama kanala bir isim bulamıyorum ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... FuatM olabilir.
29 Kasım 2020 Konuyu başlatan #3 F fuatm Asistan Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 223 Reaksiyon puanı 86 Puanları 28 Yaş 29 Sibraius dedi ki: FuatM olabilir. Genişletmek için tıkla ... aa evet olabilir