[Kampanya] Wise Care 365 PRO (6 Aylık)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
wisecare365pro.png

Kampanyaya Ulaşmak İçin Tıklayın

Ad, soyad ve e-mail bilgilerini girdikten sonra "Get License Now" butonuna basın. E-mail adresinize lisans bilginiz 1-2 dakika içerisinde gönderilecektir.

Kampanya için son gün 26.01.2013

Programı indirmek için buraya tıklayın

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kampanya bitmeden konuyu bir daha yukarılara çıkarayım en iyisi :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Lisansın süresi ne kadar??..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Güncelleme yapınca lisansınız free olmuyor galiba diğer kampanyalar gibi kaçırmayın.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
System care advanced kullanıyorum Hangisi daha iyi :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
evet advanced system care gibi iyi bir program şu daha iyi diyemeyiz ikisindede emek var. Bu wise programlarını türkçeye ben çeviriyiorum bizzat tavsiye ederim. bu forumda başladı çeviri serüvenim. şimdi takdir topluyorum çok şükür.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Alalım o zaman lisansımızı,fazla lisans göz çıkarmaz. :)

Paylaşım için teşekkürler.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eset amca diyorki bak evladım ben uyarayım seni gerisini sen bilirsin bende bilemedim size soruyorum napim
j7qtj.jpg

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
eset amca diyorki bak evladım ben uyarayım seni gerisini sen bilirsin bende bilemedim size soruyorum napim
j7qtj.jpg

Bune extrim download manager ne? wise ile alakası yok. yanlış yerlere girmişsin sen :) ayrıca eset te antivirüs mü?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
programı indirmek için tıklayın yazısına tıkladım ıdm direk indirmesi lazım değilmi beni dolaştırıyor böyle şimdi yine aynı sayfa çıktı (eset iyidir yıllardı beraberiz)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bence o IDM i nerden indirip kurduysan o sakat yani sakat dediğim IDM i illegal kullanıyorsun ve nerden indirdiysen ve nasıl cracklediysen o programı kaldır..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
aynen idmyi kaldır bende güncel bir antivirüs le tarat pcni crackli ve patchli program kullanma bende eskiden çok kullnırdım şimdi kampanyaları takip edip lisanslı kullanıyorum.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence o IDM i nerden indirip kurduysan o sakat yani sakat dediğim IDM i illegal kullanıyorsun ve nerden indirdiysen ve nasıl cracklediysen o programı kaldır..
kaldırdım zaten bu olay iyice canımı sıkmaya başlamıştı bundada aynısını yapınca silip direk google kendi otomatik alt banta indirdi crackli kullandığım bi bu program vardı eset zaten bitmek üzere süresi bitince ne kurcağımıda bilmiyorum avirayı düşünüyorum 30 gün süreli olanlar varya

sorun ıdm de onu silip google kendi çubuğuna indirdi linkte sorun yok

j7sg6.jpg

çözdüm sorunu

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
kaldırdım zaten bu olay iyice canımı sıkmaya başlamıştı bundada aynısını yapınca silip direk google kendi otomatik alt banta indirdi crackli kullandığım bi bu program vardı eset zaten bitmek üzere süresi bitince ne kurcağımıda bilmiyorum avirayı düşünüyorum 30 gün süreli olanlar varya

sorun ıdm de onu silip google kendi çubuğuna indirdi linkte sorun yok

j7sg6.jpg

çözdüm sorunu

Lisansın bitince yaz özelden bana antivirüs lisansından bol ne var sıkıntı yapma

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lisansın bitince yaz özelden bana antivirüs lisansından bol ne var sıkıntı yapma

bitmiş heralde zaten güncelleme yapmıyor lisans süresinide göstermiyor zaten kaç gün kaldığınıda bilmiyorum bana iyisinden veririsen sevinirim kardeşim tavsiye anti programı tavsiye edersende sevinirim kaspersky dersen hemen geç trial kurdum burnumdan geldi pcyi maroton koşmuş sporcuya çevirdi :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Çok güzel program kesinlikle herkese tavsiye ederim daha 2-3 saat önce kurdum advance sysstem care + bu program + bit defender bilgisayarı Diriltiyor :) anonymus gelse kıramaz benım ıp mi :P

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok güzel program kesinlikle herkese tavsiye ederim daha 2-3 saat önce kurdum advance sysstem care + bu program + bit defender bilgisayarı Diriltiyor :) anonymus gelse kıramaz benım ıp mi :P

ve sen ona bilgisayarmı diyosun çok ayıp bilgisayara hakaret bu seninki canavar dostum :) ben onların hepsini kursam yavaşlıktan mouse imlecini bile göremem artık sen düşün gerisini :)

j7t9z.jpg

bende bunlar içinde sanıyorum tıklayınca reklama yönlendiriyor sanıp sayfayı görmeden kapatıyodum meğer olay başkaymış ayrıyetten kendin yüklüyomuşun hangisini seçersen artık sana kalmış bir olay hey allahım bende reklam sayfası sanıyorum :) yalnız bunlar pro sürüme dahilmi indirdiğimizde onu bilmiyorum işte freemi proya dahilmi ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Onları ayrıyeten wisecare ana sayfasından yüklersin onlar ücretsiz zaten..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ben klasör şifrelemeyi indirdim ama pek anlamadım pek kolay görünmüyor