[Kampanya] SoftOrbits Photo Retoucher

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54

SoftOrbits Photo Retoucher

Eski fotoğraflarınızı temizleyin, istenmeyen nesneleri kaldırın veya küçük dokunuşlarla sıradan bir fotoğrafı kusursuz bir kareye dönüştürün.

SoftOrbits Photo Retoucher, fotoğraflarınızı kusursuz hale getirebilir. Fotoğraflarınızı çerçeveletip duvarınıza asmak isteyeceksiniz.Akıllı algoritma görüntüyü analiz eder ve silinecek nesnenin arkasında orijinal arka plan geri getirir. Eski, hasarlı fotoğrafları geri yükleme, doğum lekeleri, yara izleri, kırışıklıklar gibi küçük kusurları, kaldırarak, onlara rötuş yapar. Toz, çizik, leke, kırışıklık ve taranmış fotoğraflar ve negatiflerden diğer kusurları çıkarır. Akıllı algoritmalar otomatik olarak hasarlı alanları tamamen çıkarır.

KAMPANYA LİNKİ ( KAMPANYANIN ADINI BAŞLIĞA YAZMAYI UNUTMUŞUM KUSURA BAKMAYIN DALGINLIĞIMA GELDİ )

http://www.sharewareonsale.com/s/softorbits-photo-retoucher-sale ( LİSANS E-MAİLİNİZE GELİYOR )

( DOWNLOAD IT NOW YAZISINA TIKLADIKTAN SONRA ÇIKAN EKRANDA GEREKLİ YERLERİ DOLDURARAK START DOWNLOADİNG NOW YAZISINA TIKLAYIN PROGRAMIN İNDİRME LİNKİ KARŞINIZA ÇIKACAKTIR ARDINDAN İNDİREBİLİRSİNİZ )

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bu ne biçim bir konu açmaktır ya kampanya diye konumu açılır bari programın ismini yazıpta açsaydın konuyu dikkat çekmek bu kadar basit olsa gerek

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
bu ne biçim bir konu açmaktır ya kampanya diye konumu açılır bari programın ismini yazıpta açsaydın konuyu dikkat çekmek bu kadar basit olsa gerek

bi hata yaptık onuda söyledik. dikkatli okuduysan. hemen suçlu muamelesi yapmanın bi anlamı yok

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bi hata yaptık onuda söyledik. dikkatli okuduysan. hemen suçlu muamelesi yapmanın bi anlamı yok
ben sana suçlusun demedim kardeşim sadece konunun başlığında hata olduğunu söylemek istedim konuyu yanlış yere çekme kimseyle dalaşmaya niyetim yok sizide üzdüysek kusura bakma :)

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
ben sana suçlusun demedim kardeşim sadece konunun başlığında hata olduğunu söylemek istedim konuyu yanlış yere çekme kimseyle dalaşmaya niyetim yok sizide üzdüysek kusura bakma :)

yok estağfurullah ben biraz sinirli yapıya sahibim yani bilerek yaptığım bişey değil sen kusura bakma. konuyu açarken kampanya yazısını yazdım ama kampanya adını yazmayı unutup direk kampanya bilgilerini girdim sonra konuyu açtım. e tabi başlığı bi kere yazdık mı dahada değiştirme yetkim olmadığı için düzeltemedim o yüzden konunun içine yazdım. :)