(Kampanya)Returnil System Safe 2011 Pro 1 Yıl

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Returnil System Safe 2011 Pro gelişmiş bir anti-zararlı yazılımı ve sanallaştırma teknolojisini birlikte kullanır. Yazılım İşletim sisteminizi kopyalayarak sanal bir PC ortamı oluşturur. Gerçek işletim sisteminizi riske atmadan, bütün işlemlerinizi sanal kopya üzerinden yürütürsünüz. Bu sayede zararlı uygulamalardan etkilenmezsiniz. Sistemi yeniden başlattığınızda hiç bir belge kaybetmezsiniz.
vg-icon-70x70.png
Daha az Virüs

Mevcut sistemi malware, virüs ve diğer kötü amaçlı programlar için Tarama, kolaylıkla virüslü dosyaları onarma. Gerçek zamanlı koruma.
image.php

vm-icon-70x70.png
Özgür ol

Herhangi bir zarar görmeden sanal ortamda internetin karanlık köşelerde göz atın, yeni ürünleri test edin.
sr-icon-70x70.png
Basit Düzeltme

PC ‘nizi yeniden başlattığınızda tüm kötü ve zararlı dosyalar bilgisayarınıza zarar vermeden sistemden uzaklaştırılsın. PC’niz güzel ve temiz kalsın.
status-icon-70x70.png
Savunma Son Hattı

Uygulamalar başarısız olursa sisteminizin hala sorun veriyorsa, sadece sistem geri yüklemek için istediğniz bir zamanı belirleyin ve virüssüz bir PC’nin keyfini çıkarın.
Özellikleri
home-icon.png
Genel Ürün

Yeni geliştirilmiş bir arabirim Sisteminizin temizlik koruma durumunu Bir ekrandan ana özellikleri yönetme

vm-icon.png
Sanal Mod

Sisteminizi Sanallaştırın koruyun.
Oturumu Her zaman geçerli Ya da Sanal Mod’da açın. Dosya Yöneticisi üzerinden dosyaları kurtarın. Gerçek ve sanal disk kayıt defteri araştırın
vg-icon.png
Önleyici – Çalıştır

Sadece gerçek diskten Güvenilen programları çalıştırın
Sadece güvenilir hizmetlerin çalışmasına izin verin
status-icon.png
Online Uzaktan Yönetim

İstemci özellikleri Düzenle
AV / Windows Güncellemeleri Çizelgesi
İstemci makinesi yeniden başlatın
Müşterilerine özel grupları oluşturabilirsiniz
lTudQ.png

IndaI.png

93M2E.png

jSmca.png

[URL="http://eclack.com/giveaway-returnil-system-safe-pro-2011-pro-ulimited-serial-number-keys/"]Buradan [/URL]ulaşacağınız sayfada programın lisans anahtarı ile indirme bağlantısı bulunmaktadır.

Kaynak