[Kampanya] Registry First Aid 8

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
972u3.jpg

Pek çok optimasyon yazılımı kullanmama rağmen bunun kadar başarılı olanını pek az gördüm.Kullanmanızı şiddetle önerebilirim...

Lisans almak için TIKLAYIN

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende 3-4 gün önce yükledim fakat dikkali kullanmak lazım seçilmemiş registry bilgilerini işaretlerseniz pc göçebilir.yedek mutlaka alın

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 3-4 gün önce yükledim fakat dikkali kullanmak lazım seçilmemiş registry bilgilerini işaretlerseniz pc göçebilir.yedek mutlaka alın
Kendi güvenli işaretlediklerini kaldırdığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın.Tabi yedeğini en başta alıyor.Restore edilebilir az bi ingilizce bilgisi yeticektir.

@erkin123
Sen bilirsin ben gözle görülür farkı hissettim deneyimimi paylaştım.Kullanırsın kullanmazsın kendin bilirsin :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Glary Utilities in üstüne tanımam.

antygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler aldım bir tane sağolasın

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler :)
7 sini kullanmıştım bayağı bir hoşuma gitmişti.

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güle güle kullanın arkadaşlar...

@muratflash

Resmi Sayfa

Cnet Tanıtım

Dipnot:Windows 7 kullanan arkadaşlar programın simgesine sağ tıklatıp Özellikler/Uyumluluk/Ayrıcalık Düzeyi sekmesinden/ Bu programı yönetici olarak çalıştır derseler tam sonuç alacaklardır...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güle güle kullanın arkadaşlar...

@muratflash

Resmi Sayfa

Cnet Tanıtım

Dipnot:Windows 7 kullanan arkadaşlar programın simgesine sağ tıklatıp Özellikler/Uyumluluk/Ayrıcalık Düzeyi sekmesinden/ Bu programı yönetici olarak çalıştır derseler tam sonuç alacaklardır...

ya merakımdan soruyorum normal çalıştırmak ile yönetici olarak çalıştırmak arasında ne gibi fark var niye normal deilde bazı programları yönetici olarak çalıştırmak gerekir ??

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya merakımdan soruyorum normal çalıştırmak ile yönetici olarak çalıştırmak arasında ne gibi fark var niye normal deilde bazı programları yönetici olarak çalıştırmak gerekir ??

UAC denen sistem bazı olayları kısıtlıyor. Hani ulaşım yetkisi vermek gibi bazı dosyaları değiştirebilmek okuyabilmek silebilmek için tamam diyorum gibi düşünebilirsin. Ki benzer mantık antivirüs taramalarında da olur. Hani şu dosyayı silicem sen onay veriyomusun der gibi.. Eğer ki yetki vermezsen sonuçta kayıt girdilerinde değişiklik yapamaz o zamanda programın bi işlevi olamaz.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Programı kendi sitesinden indirdim ama standart version yazmıyor evaluation version yazıyor nereye gireceğim keyi?

Tamamdır buldum.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
UAC denen sistem bazı olayları kısıtlıyor. Hani ulaşım yetkisi vermek gibi bazı dosyaları değiştirebilmek okuyabilmek silebilmek için tamam diyorum gibi düşünebilirsin. Ki benzer mantık antivirüs taramalarında da olur. Hani şu dosyayı silicem sen onay veriyomusun der gibi.. Eğer ki yetki vermezsen sonuçta kayıt girdilerinde değişiklik yapamaz o zamanda programın bi işlevi olamaz.
tamam çok teşekkür ederim :)

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
İçinden registry geçen programlara tövbeliyim.Bir kere Tuneup kullanayım dedim pc göçtü.Aceminin işi o kadar olurdu zaten :))) Ama işini bilenler için iyi olabilir.Ben bilmem :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Oldukça başarılı teşekkürler..

Ama başlangıçta illaki registry yedeği almak şart..

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oldukça başarılı teşekkürler..

Ama başlangıçta illaki registry yedeği almak şart..

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim :) Memnun kaldınız sanırım dediğiniz gibi bu programlarda yedek olmazsa olmaz. Kaldırmayı güvenli bulmadıklarını şöyle işaretleme yöntemine gidebilirsiniz. Eğer programı kaldırdıysanız uzun süre önce atıklarını çok iyi temizleyecektir. Tek dikkat etmek gereken şey yedek almak ki alıyor da zaten kendisi.

matejakezman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler, Advance System Care' ın yanına program arıyordum iyi oldu.