-FoRza CR-
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

Pek çok optimasyon yazılımı kullanmama rağmen bunun kadar başarılı olanını pek az gördüm.Kullanmanızı şiddetle önerebilirim...
Lisans almak için TIKLAYIN
Kendi güvenli işaretlediklerini kaldırdığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın.Tabi yedeğini en başta alıyor.Restore edilebilir az bi ingilizce bilgisi yeticektir.bende 3-4 gün önce yükledim fakat dikkali kullanmak lazım seçilmemiş registry bilgilerini işaretlerseniz pc göçebilir.yedek mutlaka alın
Güle güle kullanın arkadaşlar...
@muratflash
Resmi Sayfa
Cnet Tanıtım
Dipnot:Windows 7 kullanan arkadaşlar programın simgesine sağ tıklatıp Özellikler/Uyumluluk/Ayrıcalık Düzeyi sekmesinden/ Bu programı yönetici olarak çalıştır derseler tam sonuç alacaklardır...
ya merakımdan soruyorum normal çalıştırmak ile yönetici olarak çalıştırmak arasında ne gibi fark var niye normal deilde bazı programları yönetici olarak çalıştırmak gerekir ??
tamam çok teşekkür ederimUAC denen sistem bazı olayları kısıtlıyor. Hani ulaşım yetkisi vermek gibi bazı dosyaları değiştirebilmek okuyabilmek silebilmek için tamam diyorum gibi düşünebilirsin. Ki benzer mantık antivirüs taramalarında da olur. Hani şu dosyayı silicem sen onay veriyomusun der gibi.. Eğer ki yetki vermezsen sonuçta kayıt girdilerinde değişiklik yapamaz o zamanda programın bi işlevi olamaz.
Oldukça başarılı teşekkürler..
Ama başlangıçta illaki registry yedeği almak şart..