[Kampanya] Reg Clean Pro ( 9 Hediye Lisans )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan papift
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

papift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kayıt Defteri Windows’un kritik bir parçasıdır.Kayıt defterini , zamanla darmadağın olur. Yükleme ve düzenli yazılım kaldırma ve hatta PC veri taşıma ve erişim böylece onun boyutunu artırarak ve sistem performansını düşürür ve gereksiz kayıt defteri girdilerini oluşturur.RegClean Pro gelişmiş tarama motoru kullanarak geçersiz kayıt defteri hatalarını temizler.

Kampanya linki:http://technopro360.tk/reg-clean-pro-9-hediye-lisans
861cd3852b0b.jpg

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Çekiliş yapacak 9 taneden birini verecek.Ben almayayım.Sanki Dolmabahçe Sarayı'nın anahtarını verecek.Kullanmak istesem ömür boyu kullanım bulabiliyorum.Peh...

Not:Sözüm [MENTION=320423]papift[/MENTION] e değil.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
valla demin ben programın trial versiyonu indirdim kurdum kendiliğinden lisan verdi ve full oldu :)

Technopro360

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla demin ben programın trial versiyonu indirdim kurdum kendiliğinden lisan verdi ve full oldu :)
Çekiliş yapacak 9 taneden birini verecek.Ben almayayım.Sanki Dolmabahçe Sarayı'nın anahtarını verecek.Kullanmak istesem ömür boyu kullanım bulabiliyorum.Peh...

Not:Sözüm @papift e değil.

Merhabalar

Hiç bir çıkarımız olmadan insanlara yasal bir şekilde program kullanmalarını sağlıyoruz.Siz burda alay edici üslüpla bizi eleştiriyorsunuz.Sonrada neden firmalar programları türkçe çıkarmıyor diye sızlanıyorsunuz.Belli oldu.

Zorlama yok isteyen katılır istemeyen katılmaz...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Merhabalar

Hiç bir çıkarımız olmadan insanlara yasal bir şekilde program kullanmalarını sağlıyoruz.Siz burda alay edici üslüpla bizi eleştiriyorsunuz.Sonrada neden firmalar programları türkçe çıkarmıyor diye sızlanıyorsunuz.Belli oldu.

Zorlama yok isteyen katılır istemeyen katılmaz...

arkadaşım alay etmedik haşa ne hatimize alay etmek ben sitesinde direk indirdim adamlar bana key verdi bende şaşırdım sadece bunu yazdım

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
[MENTION=320423]papift[/MENTION] kimdi? Sen kimsin?Kimsenin kimseyle alay etmesi söz konusu değil bu bir.İkincisi [MENTION=320423]papift[/MENTION] denen arkadaşla alakası olmadığını sözüm ona değil diye belirtmişim bu iki.Hadi kolay gele.:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Çekilişi yapacaksanız yapın bana lisans anahtarı lazım acilen!