[Kampanya] Kaspersky Antivirüs 2013 (1 yıl) (Asus Anakartlara Özel)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus olmayan anakartlara bu yöntem ile promosyon antivirüsü kurmak yasadışıdır.
Dll dosyalarını değiştirerek programı modifiye ederek Asus ROG olmayan bir anakartı Asus ROG serisi olarak göstermek illegal kulanımdır-crack vb.

klon isimli kullanıcının kapatılan diğer mesajında (ki hala okunabilmektedir! ) bu yasa dışı yöntem (dosyaları değiştirerek anakartı Asus ROG olarak göstermek) detaylarıyla anlatılmaktadır.
Bu panolarda bu tarz illegal yöntemlere yer verildiğini sanmıyorum. Gereğini yapacağınızı ümit ediyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
klon isimli kullanıcının kapatılan diğer mesajında (ki hala okunabilmektedir! ) bu yasa dışı yöntem (dosyaları değiştirerek anakartı Asus ROG olarak göstermek) detaylarıyla hala anlatılmaktadır.
Bu panolarda bu tarz illegal yöntemlere yer verildiğini sanmıyorum. Gereğini yapacağınızı ümit ediyorum...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Şimdi ben bu programdaki yasal 1 yıllık lisansımı birine hediye etmek istiyorum fakat program içinden lisansı nasıl alıcaz?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
yok @android3 etkinleştirme kodu ile olmuyor sanırsam. lisans anahtarını bulmam lazım. regeditte kaspersky namına hiç birşey yok. Harbi programmış. :)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Benimkine uyumlu ancak antivirüs programlarına karşıyım

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar norton antivirüs var elimde sizce kaspersky ı yükleyimmi ?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Error Has occured

Aplication was not installed

digital signature of installation files is missing

Bu hatayı veriyor arkadaşlar yardım ne yapmam lazım asus anakartım

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kampanyaya dahil olan anakart serileri.

• Rampage IV series
  • Maximus V series
  • Maximus IV series
  • Crosshair V series

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
başka Pc den gir bakalım dolandırıcılık sitesimiymiş ? :) sordum türkiyeden bile yasaklı (www.sordum.com) , Bizler ne pahasına olursa olsun en kaliteli bilgileri Türk halkına aktarmaya devam edeceğiz misyonumuz bu ( Slogan gibi oldu valla) :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
başka Pc den gir bakalım dolandırıcılık sitesimiymiş ? :) sordum türkiyeden bile yasaklı (www.sordum.com) , Bizler ne pahasına olursa olsun en kaliteli bilgileri Türk halkına aktarmaya devam edeceğiz misyonumuz bu ( Slogan gibi oldu valla) :)

komple siteyi değil, kaspersky lisansının alındığı sayfayı legal bir yöntem olmadığı için yasaklamış..