[Kampanya] Driver Magician 3.55

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
big.jpg

Tanıtım:
Driver Magician; Windows İşletim Sisteminde, sürücü güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan faydalı bir yazılımdır.

Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp, seçeceğiniz konuma onları yedeklemenizi sağlar.

Driver Update (sürücü güncelleştirme) özelliği ile sisteminizi çok kısa bir sürede tarayıp, yeni versiyonları, yamaları çıkan aygıt sürücülerinizi direkt indirebilmenizi sağlar. İndirmeden önce ekranın altında detaylı bilgilerini sunar.

Bilgisayarınızı biçimlendirseniz (formatlamak), tekrar kurup, yükseltme yapsanız bile elinizde bulunan "Kayıtlı" sürücüleriniz sayesinde bilgisayarınıza gerekli donanımların sürücülerini tekrar çok kısa sürede yükleyebilirsiniz. Bu sayede bir aygıtınızın sürücü cd sini veya disketini kaybetseniz bile bu program sayesinde aldığınız sürücü yedeğinizden çok kolay kurulum yapabilirsiniz.

Driver Magician; geniş sürücü veritabanında bulunan sürücüler bilgileri ile internet aracılığıyla sürücülerinizi güncellemenizi imkânı da tanır.

Özelliklerinden Bazıları :
Bilgisayarınızdaki aygıt sürücülerini yedekler.
Bilinmeyen aygıtları bulur ve sürücülerini bulabilmeniz için yol gösterir.
Donanım sürücülerinin detaylı bilgisini verir.
Tüm sürücüleri otomatik kurulum paketi (EXE) haline getirebilir.
Tüm sürücüleri otomatik olarak Zip paketi haline getirebilirsiniz.
Tüm sürücüleri belirleyeceğiniz bir klasöre toplayabilirsiniz.
Güncelleme aracıyla aygıt sürücülerinin yeni versiyonları çıktığında direkt indirebilme imkanı.
Sadece Takılı Aygıt Sürücülerinizi veya Microsoft İşletim Sistemi Sürücüleri Dahil Hepsinin yedeğini alabilirsiniz.
Internet Explorer Favoriler Klasörünün yedeğini alma,
Registry (Kayıt Defteri) nin yedeğini alma,
Belgelerim klasörünün yedeğini alma,
Masaüstünün yedeğini alma.

kaynak

buradan ulaşılan sayfadan Scaricate yazan yere tıklayıp programı indirip kurun lisans bilgilerini aynı sayfada bulabilirisiniz.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu program gerçe kden güzel Türkçe çevirisini yapıp göndermiştim ama hala yayınlamadılar.

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
teşekkürler, aradığım programlardan biriydi :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok sağol kaçak keyle kullanıyordum hemen orjinal yapayım :clap:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
rica ederim arkadaşlar:) güle güle kullanın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bence herkesin bilgisayarinda bulunmasi gereken, mutlaka bigün lazim olan bi program. Hala uyanmayan varsa uyansın :)

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

registere ordaki kodu giriceksin iste ayni sayfada veriyo seriali.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Paylaşım için teşekkürler.ilk defa bi programı kaçak olmadan kullanıcam. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eline sağlık. kurdum sisteme. yalnız bu programda xp/vista/win7 hangi işletim sistemi için dirver istediğimizi seçemiyoruz. mevcut sisteme uygun driverı bulup indiriyor. :)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
eline sağlık. kurdum sisteme. yalnız bu programda xp/vista/win7 hangi işletim sistemi için dirver istediğimizi seçemiyoruz. mevcut sisteme uygun driverı bulup indiriyor. :)

Yalnışın var dostum, mevcut sisteme göre bulduktan sonra işletim sistemini değiştir tekrar arar ..

2wd6phs.jpg

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Bilgi için teşekkür ederim. İndirip kurdum bir sorun yok. Acaba lisans ne kadar süre ile geçerli bilen var mı? Ben sitesinde bu konuda bir bilgi bulamadım

Sağlıcakla kalın