( Kampanya ) Ashampoo Snap 6

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54

Ashampoo Snap kısaca ekran görüntüsü alma programıdır. güçlü ve çok yönlü düzenleme özelliklerine sahip güzel bir ekran görüntüsü yakalama aracı. Sizlere ekranınızın tamamını ya da istediğiniz belirli bölümlerindeki görüntüleri en iyi şekilde yakalayıp resim ve videoolarak kaydetmenize yardımcı olan bu program ile uygulama pencerelerini, web sitelerini, masaüstünüzü veya görüntülenen herhangi bir bölümü kaydedebileceksiniz.

Kampanya Linki

http://sharewareonsale.com/s/free-ashampoo-snap-6-19-99-value

( DOWNLOAD IT NOW YAZISINA TIKLADIKTAN SONRA ÇIKAN EKRANDA PROCEED TO STEP 2 YAZISINA TIKLAYIN ARDINDAN GEREKLİ ALANLARI DOLDURUN PROGRAMIN İNDİRME LİNKİ KARŞINIZA ÇIKACAKTIR ARDINDAN İNDİREBİLİRSİNİZ )

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu program iyi hoşta pc'deki sesi içine kaydetmiyor ya :closedeyes: Microfonun sesini alıyor ama pc'de ki sesi almıyor :hammer:

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
sharex mi bumu sence?

Sharex i hiç denemedim onun için bişey söyleyemem ama ashampoo snap 6 bana göre iyi kötü değil arayüzü falan sade. gerçi yeni sürümü var snap 7 o daha geliştirilmiştir. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu program iyi hoşta pc'deki sesi içine kaydetmiyor ya :closedeyes: Microfonun sesini alıyor ama pc'de ki sesi almıyor :hammer:

Aynen onu bende yapamadım bi türlü youtube daki bi videoyu kaydediyom ama ses yok, sadece görüntü var. :D