[Kampanya] Advanced SystemCare PRO 6 24 Saat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedDevil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
boxshot_asc.png
Bilgisayarın düzenli olarak temizlenmesi ve bakımını yapmak zaman alıcı ve zahmetli bir iştir. Sisteminizi sorunsuz çalışır durumda tutmak hayati önem taşımaktadır. Temel kullanıcıların bu yıldırıcı, hatta kafa karıştırıcı süreçte yaptığı işlemler hatalı sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple IObit Advanced SystemCare Pro, bilgisayarı optimize, temizlik, onarım, koruma dahil birçok işlemi sorunsuzca ve güvenle yaparak sizi bu zahmetten kurtarır. Program, bireysel tüketiciler için vazgeçilmez bir yazılım haline gelmiştir. Türkçe dil seçeneği mevcuttur.

Kampanya Adresi: Tıkla

Kaynak

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hergün kampanyası var :D

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hergün kampanyası var :D

ASC v7 sürümüne geçecek sanırım. Şuan beta sürecinde. O yüzden milleti kendi programlarına çekerek kullanıcı kitlesi yakalamayı amaçlıyor. Kısaca "Bizim programlarımızı bilmem kaç milyon kişi kullanıyor" demek. :D

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
v7 ye geçince bizde güncelleyebilecek miyiz bu kampanyadan indirdiğimiz sürümü? :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
v7 ye geçince bizde güncelleyebilecek miyiz bu kampanyadan indirdiğimiz sürümü? :)

Sanmıyorum :( Bende kendilerinden v5 sürümünün lisansını kazandım. v6 sürümünün ilk sürünlerinde kullanılıyordu. Sonra 2. sürüm güncellemesi ile lisans gitti :D Tamamen şansınız var ise güncelleme ile gelecek sürümde kullanabiliriz :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Daha geçen haftaki kampanyadan mevcut lisansımı 1 yıl daha uzattıydım,
Çok kaliteli ve kullanışlı bir program.
Paylaşım için teşekkürler.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Daha geçen haftaki kampanyadan mevcut lisansımı 1 yıl daha uzattıydım,
Çok kaliteli ve kullanışlı bir program.
Paylaşım için teşekkürler.

Rica ederim. Bu lisansı alan arkadaşlar. Teknik destek ve yükseltme yapılmıyor. İçeriğe dikkat etmemiştim yazıyor :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
downloadcrewin kampanyalarını sevmiyorum. Herkese aynı lisansı veriyorlar yükseltmesiz.

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tesekürler ellerinize yüreginize saglık

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
son 24 saat görünce kaçırdım sandım konu ayın 9unda açılmış şimdi girdim sayfaya daha 13 saat var diyor nasıl son 24 saat oluyor anlamadım :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
This software was available as a giveaway on October 8th, 2013. This giveaway is not available any more.
You can download the trial version of this software at http://www.iobit.com/advancedsystemcarepro.php

Diyor ki;
Bu yazılım 8 Ekim 2013 tarihinde bir hediye olarak sunulmuştu. Bu hediye artık mevcut değil.

Bu yazılımın deneme sürümünü indirebilirsiniz diye firmanın linkini vermiş bir yanlışlık olmasın [MENTION=156007]djvietnam[/MENTION]
:)

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tesekkür ederim silemediğim dosyayı bu programla sildim özellikle virüslü dosyayı