[Kampanya] 100 Adet 1 Yıllık Ad-Aware Lisansı Hediye

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
640x360x100-adet-ad-aware-lisansi-hediye-kampanya-manset_640x360.png.pagespeed.ic.Ybrb5DUIaf.jpg

Arkadaşlar Tamindir.com'un düzenlediği güzel bir kampanya katılıp bir lisans kazanabiirsiniz..

Detaylar için TIKLAYINIZ

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu program ne işe yarıyor tam olarak ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pek bir işe yaramıyor. Ücretsiz Avast'ın başarısı ortadayken böyle alt düzey programları ve kampanyalarını hep gereksiz buluyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Antivirüs yazılımı..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu programın zamanı 2000 li yıllardı. o zamanlar çok anti-spyware yazılımı olmadığı için bu program altın çağlarını yaşadı ama artık gereksiz kaldığını düşünüyorum. antivirüsler aldı başını gitti artık. bunun bulduklarını onlar da çok rahat bulabiliyor. veya artık malwarebytes vs vs bir sürü rakibi varken artık ad-aware kullanan pek kalmamıştır heralde.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kuzenimde lisanslı vardı. İnternet olduğu halde internet yok diye güncelleme yapmıyordu. Süper bir program :D Para verip alınacak bir program değil. Sorunları ve gereksiz virüs deyip ötme sorunları düzeltdiyse idare eder diyeyim

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
bu programın zamanı 2000 li yıllardı. o zamanlar çok anti-spyware yazılımı olmadığı için bu program altın çağlarını yaşadı ama artık gereksiz kaldığını düşünüyorum. antivirüsler aldı başını gitti artık. bunun bulduklarını onlar da çok rahat bulabiliyor. veya artık malwarebytes vs vs bir sürü rakibi varken artık ad-aware kullanan pek kalmamıştır heralde.

Katılıyorum, vaktinde çok kullandım ve çok faydasını gördüm. Günümüzde bir çok antivirüs yazılımı aynı işlevi gördüğünden gerek kalmadı artık.