Kameranın en dışındaki jelatin mi?

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
iphone 8 plus kullanıcısıyım birşey dikkatimi çekti kameranın en dış kısmında jelatin gibi birşey var. O jelatin mi yoksa başka bir malzeme mi bilen var mı?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
iphone 8 plus kullanıcısıyım birşey dikkatimi çekti kameranın en dış kısmında jelatin gibi birşey var. O jelatin mi yoksa başka bir malzeme mi bilen var mı?
Ben ıphone modellerinin hiç birinin kamera dışında jilatin olduğunu görmedim ama belki Yen'i modellerde takmış olabilirler

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Fotoğraf atabilir misiniz o kısmı
Onu onu fotoğraflayabilirim bilmiyorum ama kameranın en dış kısmında hafif birazcık kalınlığı da var ama sanırım mercek kapağıymış o. Tam anlayamadım ama çıkartmaya da uğraşmadık valla kamera malzemesiyse batırmayalım diye

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Onu onu fotoğraflayabilirim bilmiyorum ama kameranın en dış kısmında hafif birazcık kalınlığı da var ama sanırım mercek kapağıymış o. Tam anlayamadım ama çıkartmaya da uğraşmadık valla kamera malzemesiyse batırmayalım diye
Eğer telefonunuzun kamerasının görüş kalitesini etkilemiyorsa hiç gerek yok

doormatchests

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Hiç bir iPhone modelinde kamera üzerinde jelatin takmazlar. Kameranın kendi merceğidir çok dışarıda görünüyorsa. Aynı model başka bir telefonla karşılaştırın, farklıysa eğer bir servise götürmenizi öneririm ne olur ne olmaz diye.

Baba Mrb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7 PLUS kullanıyorum aynı dedığın şey benımde dıkkatımı çektı benım 7 plusda da var sanırım jelatın