Ben ıphone modellerinin hiç birinin kamera dışında jilatin olduğunu görmedim ama belki Yen'i modellerde takmış olabilirleriphone 8 plus kullanıcısıyım birşey dikkatimi çekti kameranın en dış kısmında jelatin gibi birşey var. O jelatin mi yoksa başka bir malzeme mi bilen var mı?
Onu onu fotoğraflayabilirim bilmiyorum ama kameranın en dış kısmında hafif birazcık kalınlığı da var ama sanırım mercek kapağıymış o. Tam anlayamadım ama çıkartmaya da uğraşmadık valla kamera malzemesiyse batırmayalım diyeFotoğraf atabilir misiniz o kısmı
Eğer telefonunuzun kamerasının görüş kalitesini etkilemiyorsa hiç gerek yokOnu onu fotoğraflayabilirim bilmiyorum ama kameranın en dış kısmında hafif birazcık kalınlığı da var ama sanırım mercek kapağıymış o. Tam anlayamadım ama çıkartmaya da uğraşmadık valla kamera malzemesiyse batırmayalım diye
Sanırım etkilemiyor onu kaldırınca daha kaliteli bir görüntü oluşabilir mi diye de şüphe ettimEğer telefonunuzun kamerasının görüş kalitesini etkilemiyorsa hiç gerek yok
Bence ellemeyinSanırım etkilemiyor onu kaldırınca daha kaliteli bir görüntü oluşabilir mi diye de şüphe ettim
Bence de sağol dostBence ellemeyin
Rica ederimBence de sağol dost