• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kameralara şov yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sevilen tiyatro sanatçısı Zeki Alasya, geçtiğimiz pazartesi günü Kanal a'da yayınlanan Sporvizyon programında, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'le ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Alasya, tecrübeli teknik adamın kameralara oynadığını belirterek, psikolojik sorunları olabileceğini iddia etti.

Hal ve tavırlar

Hayatının büyük bir bölümünü tiyatro ve sinemanın içinde geçirdiğini, 33 yıldır da yönetmenlik yaptığını hatırlatan Alasya, “Rol yapan insanların tavrını iyi bilirim. Terim'le ilgili endişem şudur. Bir teknik direktör maçın 85. dakikasında, takımın sonu olabilecek bir maçta, kritik bir dakikada ‘hangi kamera bana bakıyor, beni seçiyor, ben nasıl rol yapmalıyım?' diye düşünüyorsa, onun çok ciddi boyutlarda problemleri vardır” diye konuştu. Bu teşhise Terim'in hal ve tavırlarından yola çıkarak vardığını belirten ünlü oyuncu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘Yüzüne bakıyorum'

“Bunu Fatih Terim'in yüzüne bakarak anlıyorum. Bunu niçin söyledim? Bu bir satış meselesidir. Eğer o satışıyla kendisini kabul ettiriyorsa ve amiyane bir tabirle yutturuyorsa, hiç kimseye sözüm yok. Demek ki iyi oyuncu ve yutturuyor. Benim kendisiyle hiç alıp veremediğim yok. Ama üzülerek gördüğüm bir manzara bu benim. Ve özellikle 5 dakika kala takım giderken, milli takım giderken, kameraları kontrol ederek rol yapmaya başlaması bende bir dehşet duygusu uyandırmıştır. Dolayısıyla birinci maçtan çıkaracağı dersler olduğuna inanmıyorum. Kendisinden başka kimse yok ya. Merkez benci bir tavırla bu adam ikinci maçta da bildiğini okuyacaktır.”

Kaynak

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Eyvahlar olsun spor yorumculununda çivisi çıktı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu ülkede 70 milyon yorumcu var zaten...

YbzSkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence bu spor yorumculugu degil. Psikolojik bir cözümlemedir. Cokta dogru bir cözümlemedir. Herkeste bunu cok iyi biliyor. Terimin her macinda bu görüntüleri rahat rahat defalarca görürsünüz. Süreklü gözü kameralarda ve kendisini gösteren dev vizyonlarda. Gercekten durumu kötü.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Alasya ya sonuna kadar katılıyorum..

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet çok antipatik bi adam bunu ilk söyleyen de zeki alasya değil

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu adam 28 tane dünya kupası getirsin yine çekemeyenler bitmeeeeez..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Terimi ''imparator'' ismiyle şişirdiler..Şimdi indiremiyorlar.

Terim de az tevazu göstersin açıklamalarında v.s

Küçük dağları ben yarattım der gbi duruyor..Biz Terimin ilk yıllarını da bildiğimiz için onun bu halini normal karşılamıyoruz..

Bu terim daha sevimli bakın:

http://www.youtube.com/watch?v=ChkF...592F03AE&playnext=1&playnext_from=PL&index=10

Koptum ya:D:D:D:D

Yani derdini anlatıyor ama ne bilim işte komik geldi:D