Kamera hakkında birkaç soru

marven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kamera özelliklerine önem verdiğimden htc one mini(öncelikli gibi :) ) ve htc one sv arasında kaldım ama kafama takılanlar sorular var

- ultrapixel kameralı telefon ışık kaynağını karşısına aldığında ışık patlaması mı olur mesela konser sahnesini çekerken güneşi çekerken

- one sv fiyatıyla ve aldığı derecelendirme ile one miniyi geride bırakıyor sebebi sizce 5 megapixel image sense kamerası ile one miniden daha iyi olmuş olmasımı, video kayıtlarında titreme olmadığı yazılı one mini bu konuda zayıf mı kalır.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
htc nin ultrapixel kamerasında multimedya avantajı dışında bir cacık yok gece için tasarlandı dediler o da fotoğraflarda başarılı videolarda bir kaç kez frame atladığını gördüm

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC, Sony'e lens parası vermek yerine ultrapiksel diye teknoloji uydurdu ama tutturamadı. :devil:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Daha gelişmemiş bir teknoloji şu anlık vasat ama 1-2 sene sonra çok iyi yerlere gelecektir

HTC böyle devam ederse pek fazla iyi yere geleceğini sanmıyorum. Ama yine de "Ne oldum değil, ne olacağım?" diyeceksin. :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
En son S800'lü cihaz yerine s600'lü cihaz çıkarmıştı. :D

Senede 1 amiral gemi politikası var htc de bundan dolayı s600 lü cihaz çıkardı ve bence doğruyu yaptı örneğin: sensation xe döneminin amiral gemisiydi 3 ay sonra One X çıktı noldu peki sXE alanları aptal yerine koydu bir de JB vermedi htc böyle hatalar yüzünden batmanın eşiğinde bu hatalardan da ders çıkardı htc nin 2014 amiral gemisi bütün modelleri silip süpürecektir görürsün

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Senede 1 amiral gemi politikası var htc de bundan dolayı s600 lü cihaz çıkardı ve bence doğruyu yaptı örneğin: sensation xe döneminin amiral gemisiydi 3 ay sonra One X çıktı noldu peki sXE alanları aptal yerine koydu bir de JB vermedi htc böyle hatalar yüzünden batmanın eşiğinde bu hatalardan da ders çıkardı htc nin 2014 amiral gemisi bütün modelleri silip süpürecektir görürsün

:mrgreen:

marven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
One İstanbul bilişimde 1500 küsurlu fiyatları görmeye başladı. One ile z1 videosunu youtube da gördüm umarım sizde görmüşsünüzdür, gece ortamında telefon ekranında bir taş üzerindeki desenler kaybolmuş gözükmüyor ışık patlaması gibi fakat z1 de sorun yoktu gerçi fiyat olarak ciddi fark var, amiral gemisi olmayan z ile kıyaslanabilir o da kamera yönünden z1 den kaybı g-lens oluyor ve sesten sınıfta kalıyor , one daha geniş açılı kare alabiliyor diğer +- ler kişisel tercihe dayalı diye düşünüyorum. Kamerada One sanırım profile fotoğrafı olarak öne çıkar ama bir doğa ortamında uzaktaki ağaç nasıl gözükür ve ışık kaynağının konumu bu beni korkutuyor açıkçası

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC, Sony'e lens parası vermek yerine ultrapiksel diye teknoloji uydurdu ama tutturamadı. :devil:

Daha yeni bir teknoloji ama 2014'ün ilk çeyreğinde çıkcak olan HTC One 2 diye adlandırılan telefonun kamerası 10 ultrapixel bence o telefondan sonra ultrapixeli tutucak .

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Daha yeni bir teknoloji ama 2014'ün ilk çeyreğinde çıkcak olan HTC One 2 diye adlandırılan telefonun kamerası 10 ultrapixel bence o telefondan sonra ultrapixeli tutucak .

HTC, One'a 4 UP yerine 13 UP ile başlasaydı şuan kamerada köşeyi dönebilirdi.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
13 UP'a bile gerek yok direk 8 UP'la başlasaydı yeterdi.

İşte bu hatayı yapmasaydı çok iyi olacaktı. Sonradan da bir şeyler uydurmaya çalıştılar yok kullanıcıların ihtiyacına göre yapmışlar falan filan. Ama düzeltirler, HTC çok iyi bir firma yani.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One 2'yi One kadar pahalı çıkartmazsa 2014'ün en çok alına telefon bence HTC One 2 olacaktır.[video=youtube;y_fSWo2n8cU]http://www.youtube.com/watch?v=y_fSWo2n8cU[/video]
Bu da videosu...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
UP nedir arkadaş mp o UP özel bir isim:D o zaman 1up=100000024mp falan olurdu:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HTC One 2'yi One kadar pahalı çıkartmazsa 2014'ün en çok alına telefon bence HTC One 2 olacaktır.[video=youtube;y_fSWo2n8cU]http://www.youtube.com/watch?v=y_fSWo2n8cU[/video]
Bu da videosu...
Söylemesi kötü bir kere:D one two nediryav one plus falan deseler daha havalı olurdu hiç yakışıyor mu eski htc lerin adlarına bak Sensaton,Evo,Butterfly,TouchDiamond,Desire bide buna bak "vantu" çok komik:)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim bildiğim kadarıyla 4 Ultrapixel = 16 MP'e eşit...

(Doğru mu bilmiyorum arkadaşımdan duydum)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
HTC böyle devam ederse pek fazla iyi yere geleceğini sanmıyorum. Ama yine de "Ne oldum değil, ne olacağım?" diyeceksin. :D
htc böyle giderse piyasada olamayacak batacaklar.... :)

Benim bildiğim kadarıyla 4 Ultrapixel = 16 MP'e eşit...

(Doğru mu bilmiyorum arkadaşımdan duydum)
yanlış öyle bişey yok 4 ultrapiksel normal 4 mp dir bildigimiz 4. ultrapiksel ise normal lense(kameraya) göre daha fazla ışık almasını saglar ve net çekmesini saglar normalde ama gel görelimki pratikteki kadar iyi değil bu ultrapiksel gelişirse bilemem....

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
htc böyle giderse piyasada olamayacak batacaklar.... :)

yanlış öyle bişey yok 4 ultrapiksel normal 4 mp dir bildigimiz 4. ultrapiksel ise normal lense(kameraya) göre daha fazla ışık almasını saglar ve net çekmesini saglar normalde ama gel görelimki pratikteki kadar iyi değil bu ultrapiksel gelişirse bilemem....
4up diye bir şey yok nerden öğrendiniz yav:mrgreen: 4mp lik ultrapixel teknolojili lens vardır