Kaliteli İngilzice Türkçe Sözlük arıyorum

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kaliteli İngilzice Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük arıyorum kullanıp çok memnun kaldığınız bir sözlük var mı?

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben program kullanmıyorum, www.sozluk.net işimi fazlasıyla görüyor.daha önce denemediysen bi dene bence.memnun kalabilirsin.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Babylon var istersen.. Yada Hemencevir.com :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kaliteli istiyorsan babylon ama...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
redhouse var, o güzel. bana ö.m. atarsan nasıl temin edeceğin konusunda bilgilendirebilirim ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ücretsiz olan Lingoes'i tavsiye ederim. Çok çeşitli sözlükleri var indirebileceğiniz. Küçük boyutlu ve çok işlevsel, şimdiye kadar çok fazla offline sözlük kullandım, yalnız geçenlerde SDN'de birinin bunu tavsiye ettiğini gördüm ve denedim, şimdiye kadar kullandığım tüm sözlükleri rafa kaldırdım.

Ayrıca içinde online cümle örnekleri, online Google yazı çeviriciyi destekliyor. (Yani diller arası çeviri, malesef henüz Türkçe yok.) İçinde ayrıca birim (sıcaklık, uzunluk, enerji vb.) dönüştürücü (güncel/online döviz işlemleri dahil) gibi ilginç ücretsiz eklentileri de beraberinde geliyor. Ayrıca Türkçe arabirimi de var.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
online için - tureng.com - u tek geçerim sesli sözlük halt etmiş b kullanın göreceksiniz. çok basit ve kullanıcı dostu komplez olmayan bir arayüzü var. ayrıca.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ücretli bir program var yapay zeka yabancı bir program ismide ingilizcede aklıma tam gelmedi kısaltması ai'ydi galiba

harika bir program moonstar gibi 3-5 kelimeyi hafızasına alıp türkçe-ingilizcesini yazınca karşılık veren cinsten değil resmen metin çevirebiliyorsun benim acayip işime yarıyor cümleler çok kaliteli oluyor... kalitesi %99 diğer çeviri programlarına göre..

kelime çevirirken hızlıda metin çevirirsen kelimeler arasındaki bağlaçlar kelimelerin dizilişini vs.. ayarlaması biraz uzun sürüyor.. uzun derken 30 sn filan o da uzun metinlerde..

bunu kullanırsan memnun kalırsın kanımca ama tek sorun ücretli olması tabi ücreti kim ödüyo o ayrı bir sorun google varken bi ara bulursun ;) bulamassan bana ulaş sana yollarım ;)

litonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Babylon'dan başkasını tanımıyorum. Kullanımı da söylediğin kadar zor filan değil. Hatta birçok programdan veya websitesinden daha kolay ve hızlı. Hiç kelime yazmadan, binlerce kelimenin anlamını pek çok dilde, ister internete bağlı, ister internete bağlanmadan bulabileceğin başka bir program var mı ? Zannetmiyorum. Bence babylon konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerini değerlendirmelisin.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
18-11-2008, 23:58'de açılmış bir konu. Arkadaşımız hayatının sözlüğünü bulmuştur çoktan.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
EXABilisim

Kulanıyorum çok güzel bir arayüze sahip ayrıca 5 dilde çeviri yapıyor.

Denersen bence memnun kalacaksın.

Linke tıklayınca ana sayfada ücretsiz sözlüğü göreceksin ...

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
"English Fast Dictionary" Kullanıyorum Sanıyorum kendisi ücretsiz bir yazılım sanada tavsiye edebilirim. Google'da ara kolayca bulabilirsin. Kullanımı kolay ve kaliteli...

Yeni fark ettim cidden arkadaş baya eskiden açmış bu konuyu :D

Saad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
English Fast Dictionary, tek geçerim ;)

hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
English Fash Dictionary çok güzel bir program. Onu kullanmanı tavsiye ederim. Bende XP kullanırken o program kuruluydu, fakat Vista'yı desteklememesi nedeniyle artık kullanamıyorum :(