Kaliteli çakma ayakkabı alınır mı?

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu ayakkabıyı görmüştüm. Almayacaktim ama çevremdeki bazı insanlar kaliteli çakma ayakkabı alınabilir diyorlar.

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Bence alınır. En azından ben alıyorum. Yıllarca da giyiyorum. Fakat görerek almayı tercih ederim. Ne kadar kaliteli yapıldığını incelemeden anlayamayız sonuçta.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
çakmaların kalitesi doğrulanamaz; hem de online alıyorsanız daha zor.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,967
Hayatından çok zevk alan, neşeli bir arkadaşım vardı. Bir gün durduk yere gelip elindeki telefonundan bana kaliteli çakma ayakkabı satan Instagram sayfaları göstermeye başladı. Niyetlenmiş, bir tane alacakmış kendisine. Benim de o gün pek moralim yerinde değildi, onunla uğraşamayacağımdan geçiştirerek iyi bir fikir olduğunu falan söylemiştim. Keşke söylemeseydim!

Arkadaşım kaliteli çakma ayakkabıyı aldı, 3 ay boyunca giydi. Giydiği süreç boyunca mutlu gözüküyordu fakat bir sabah birden beni aradı. Ayakları kocaman olmuş, ayrıca kanser olduğunu öğrenmiş! Bir ayağı 45, diğer ayağı 43 derece kalmış. Ayak parmakları ise anormal şekilde şişmiş! En sonunda ne oldu, doktora gitti tabii ki. Meğersem çakma ayakkabılar çok zararlıymış falan filan. Ayağını bir şekilde iyileştirdiler. Daha da çakma ayakkabı almıyordur herhalde. Herhalde yani. Ben almazdım.