- Reaksiyon puanı
- 11
Başka bir hesabım var bu hesabımın silinmesini yada kalıcı ban atılmasını istiyorum.
Her şeye muhalefet olanlara ban var mı acabaAynı cümleyi 10 farklı kişinin 10 defa yazmasından dolayı bir ban var mı acaba moderatörler?
Olsa keşkeHer şeye muhalefet olanlara ban var mı acaba
Olsun yine multi olarak ele alıyorlardı bildiğim kadarıyla.Multi değil eski bir mail hesabıma erişim sağladım kaybetmiştim şimdi maildeki hesabı kullanıcam bu gereksiz
tamam banlayın beniOlsun yine multi olarak ele alıyorlardı bildiğim kadarıyla.
Her şeye muhalif olma peşinde boşver Forumun seviyesine laf eder ama orada takılmaya hala devam eder.Biz sana git demedik mi?!, ne işin var hala biz seviyesizlerin içinde. Sen çok zekisin ya
Raporlandı zaten modlar görünce gerekeni yaparlar herhalde tek yapmanız gereken beklemek sadece.tamam banlayın beni
onu istiyorum zaten
Evet beklemek gerekiyor.Raporlandı zaten modlar görünce gerekeni yaparlar herhalde tek yapmanız gereken beklemek sadece.
fena toksik.
Ban yemişti, tartışma çıkardığı için, hala devam ediyorHer şeye muhalif olma peşinde boşver Forumun seviyesine laf eder ama orada takılmaya hala devam eder.
Bencede
Ciddiye alma boşverRaporladım, rahatsızlık veriyor, huzuru bozup durduk yere kavga çıkarıyor
Neyi laAlparslan çaktırma ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi biz bir üyenin ismini değiştirip yazarsan ban mı yiyiyoz
Anlamadın mı komik attığınNeyi la
Tamma.Anlamadın mı komik attığın
Mesaj otomatik birleştirildi:
özele bak