biliyorsan yardımcı olabilir misin rica etsemkali çöp başka dağıtıma geç
sen baya bilgili birine benziyorsun bana öğretebilir misin herhangi birşey
Kali konusunda kendi belge sayfalarını veya forumunu takip etmek en kestirme yoldur:kali linux öğrenmek istiyorum bazı hatalar çıkıyor bana öğretebilcek var mı
Öyle çöp cihazlarda bu tür şeyler kullanılmaz. Kaldırmıyor.wm8650 diye cpu kıl bir netbook var android 2,2 ona kali kurmak mümkünmüdür?
çöp möp? ayıp oluyor yapay zekası senden gıcık kapıcak the blacklist 7.sezonda öyle birşey vardı Aram kurtarsın istedi ama yapay zeka intihar etti babasını öldürüp...Öyle çöp cihazlarda bu tür şeyler kullanılmaz. Kaldırmıyor.
Android 2.2'li cihaz olduğuna göre Antutu puanı vs. çok düşük olmalı.çöp möp? ayıp oluyor yapay zekası senden gıcık kapıcak the blacklist 7.sezonda öyle birşey vardı Aram kurtarsın istedi ama yapay zeka intihar etti babasını öldürüp...
antutu ya inanan kaldı mı?Android 2.2'li cihaz olduğuna göre Antutu puanı vs. çok düşük olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ondan öyle dedim.![]()
Bende inanmıyorum zaten sadece güç düzeyini anlatmak için örnek verdim.antutu ya inanan kaldı mı?
ilk o terk etmişti buna uberdroid rom atmıştım o nun dışında boot eden bişey olmadı...Bende inanmıyorum zaten sadece güç düzeyini anlatmak için örnek verdim.
32 bit UEFI mi var? Yoksa farklı bir BIOS türü mü var?ilk o terk etmişti buna uberdroid rom atmıştım o nun dışında boot eden bişey olmadı...
tablet gibi klavyeli bios görmedim...32 bit UEFI mi var? Yoksa farklı bir BIOS türü mü var?
konuşalım mı instadan
konuşalım mı instadan
konuşalım mı instadan