ha5ankurban
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhaba arkadaşlar ,
yalvarıyorum artık şu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin. bir haftadır uğraşıyorum.
bana sunacagınız çözüm aşagıdaki linklerden birisi ise sakın sunmayın. bir haftada her siteye baktım.
4 kez kali linux kaldırdım tekrar baştan kurdum. yine aynı yine aynı....
askubuntu.com
forum.pardus.org.tr
bugs.launchpad.net
bugs.launchpad.net
www.turkhackteam.org
www.cyber-warrior.net
qastack.info.tr
yalvarıyorum artık şu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin. bir haftadır uğraşıyorum.
bana sunacagınız çözüm aşagıdaki linklerden birisi ise sakın sunmayın. bir haftada her siteye baktım.
4 kez kali linux kaldırdım tekrar baştan kurdum. yine aynı yine aynı....

Installing "firmware-b43-installer" offline
How can I install firmware-b43-installer driver if I can't connect to internet by wire?

Firmware-b43-installer için 123 hatası
firmware-b43-installer için 123 hatası veriyor. Nasıl düzeltilebilir?

Bug #651010 “package firmware-b43-installer 4.150.10.5-4 failed ...” : Bugs : b43-fwcutter package : Ubuntu
Binary package hint: b43-fwcutter B43 driver failed to install after the STA driver failed to connect to the router. ProblemType: Package DistroRelease: Ubuntu 10.10 Package: firmware-b43-installer 4.150.10.5-4 ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.33-generic 2.6.35.4 Uname: Linux...

Bug #651010 “package firmware-b43-installer 4.150.10.5-4 failed ...” : Bugs : b43-fwcutter package : Ubuntu
Binary package hint: b43-fwcutter B43 driver failed to install after the STA driver failed to connect to the router. ProblemType: Package DistroRelease: Ubuntu 10.10 Package: firmware-b43-installer 4.150.10.5-4 ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-22.33-generic 2.6.35.4 Uname: Linux...

GNU/Linux - firmware-b43-installer hatası
dpkg: firmware-b43legacy-installer paketi işlenirken sorun yaşandı (--configure): bu hatayı nasıl çözebilirim?? devamında ise bunlar yazıyor İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı: firmware-b43-installer firmware-b43legacy-installer

Erişim Engellendi
Cyber-Warrior.Org / AKINCILAR Turkiye'nin Siber Sivil Savunma Gucu - Turk Hackerlar
Broadcom Kablosuz Sürücülerini Yükleme
[Çözüm bulundu!] 0. Giriş ve Arka Plan Bu cevap, Broadcom ile ilgili hemen hemen tüm konularda birlikte çalışan…