LXLiOnX dedi ki:Disk Kısmında Bölme Falan Dedim
Burada bölümleme yardımcısını kullan seçeneğini seçin, acemi olduğunuz için bu çok yardımcı olacaktır. (Virtual Box'dan depolama alanınızı seçtiğinizden) Bütün depolama alanını kullanın.
Fotoğraf atarsanız yardımcı olurum, ezbere bilmiyorum sonuçtaevet sonra ?
Ne demek. Eğer dosyaları yüklerken içinde mount diyen bir hata ile karşılaşırsanız çözümünü biliyorum, çekinmeden sorabilirsiniz.teşekkürler![]()
Ülke seçimini en başta yapmış olmanız gerek, siz en başa dönmüş olabilir misiniz? Paket yöneticisi uygulamaları indireceğiniz yer olduğundan dolayı baştan kusursuz kurmanız daha yararlı olacaktır. Apt-get gibi komutların paket yöneticisine bağlı olup olmadığını bilmediğimden şimdi kusursuz kurulum işinize yarayacaktır.kötü debian yansısı diye bir hata geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü debian yansısı diye bir hata geldi
Ekli dosyayı görüntüle 97698
ülke seçimi gibi biyer geldi türkiyeyi mi seçeyim?
Bağlantı tipinizi değiştirerek tekrar deneyin lütfen.VirtualBox Dan bağlantı şekliniz NAT ve ya Bridge yapın. Ben Bridge kullanıyorum ama bazen NAT kullanmanız gerekbiliyor bir bakın isterseniz. (*İkisini de deneyin)
Ülke seçimini en başta yapmış olmanız gerek, siz en başa dönmüş olabilir misiniz? Paket yöneticisi uygulamaları indireceğiniz yer olduğundan dolayı baştan kusursuz kurmanız daha yararlı olacaktır. Apt-get gibi komutların paket yöneticisine bağlı olup olmadığını bilmediğimden şimdi kusursuz kurulum işinize yarayacaktır.
eeee o nasıl olck?
ben bunu kafama göre kuriyim sonra tam talimat giderim![]()
Haha, Linux tabanlı işletim sistemleri biraz upraştırıyor. Ben bir ayda en az 10 kere Windows 4-5 kere Manjaro/Kali başka OS'ler (İşetim Sistemleri) kurdum ama Windows rahatlığı yok.yazılım seç ve kur'a geldi şuan iyi gidiyorum labirent gibi ya windows'un ilerle kur mantığı windows kurarken bile geçerliydi![]()
Şimdi ben oyuna giriyorum, mesaj atarsanız gördüğüm en kısa zamanda dönerim.Haha, Linux tabanlı işletim sistemleri biraz upraştırıyor. Ben bir ayda en az 10 kere Windows 4-5 kere Manjaro/Kali başka OS'ler (İşetim Sistemleri) kurdum ama Windows rahatlığı yok.