Kafkas dönemi resmen bitti!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=2]Trabzonspor, borsaya yaptığı bildirimde teknik direktör Tolunay Kafkas'ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Yeni sezonda Kafkas'ın yerine Mustafa Reşit Akçay takımın başında olacak.[/h]
kafkashaber_04PJ5.jpg

Trabzonspor'da Tolunay Kafkas dönemi resmen sona erdi.

Bordo-mavili kulüp, borsaya yaptığı bildirimde teknik direktör Tolunay Kafkas'ın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Tolunay Kafkas, Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve getirilmiş ve sezon sonuna kadar görev yapmıştı. Trabzonspor'da gelecek sezon takımın başında ise geçen sezon pilot takım 1461 Trabzon'u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay yer alacak.

Kaynak

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Trabzon a daha sağlam birileri gelmeli tolunayın işi değildi zaten .... hayırlısı olsun ...

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
daha saglami mustafa hoca mi? hayirlisi diyelim yine de.

öle bir şey yazmadım daha iyileri dedim belki de adam başarılı olacak bilinmez ki ama yine de başka birileri de getirilebilirdi ...

ama bildiğim şu takımın başına koydugun adam futbolculardan daha kariyersiz olmicak sonra oyuncular saygı duymuyor bizim takımda oldugu gibi umarım o tarz sorunlar yaşanmaz...

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
öle bir şey yazmadım daha iyileri dedim belki de adam başarılı olacak bilinmez ki ama yine de başka birileri de getirilebilirdi ...

ama bildiğim şu takımın başına koydugun adam futbolculardan daha kariyersiz olmicak sonra oyuncular saygı duymuyor bizim takımda oldugu gibi umarım o tarz sorunlar yaşanmaz...

yahu sen demedin zaten kardesim. yonetimin bu hamlesini ben yorumlayamiyorum. yani hadi tolunay hocayi istemiyorsun eee senin ilacin mustafa resit mi ya. ben ya tolunay yada sota olsun isterdim. hadi birini denedik az bucuk bari sotayi getireydiniz bir de.

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yönetim Mustafa hocayı,Ünal Karaman ve Hami yi göreve getirerek iyi bir iş çıkardı bence.