Yardım KAFAYI YİCEM! Dün okulumda bugün ise evimde elektirikler kesik

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Arkadaşlar bu bence çok anormal. Normalde elektrikler 1 2 saat kesilip geri geliyor ama bu sefer bayağı uzun sürüyor. Dün saat sabah 10 da başlayan kesinti saat öğlen 4 te bitti. ŞAKA GİBİ. Bugünde saat 9 ta kesildi elektriğimiz ve halen de gelmesini bekliyorum. Kablo çalışması falan dedilerde ben inanmadım. kaç kere çalışma yaptılar en fazla 2 3 saat kesilip geri geliyordu. Bu arada İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Sizde kesinti yaşadınızmı? İlk defa bu kadar büyük elektrik kesintisi yaşıyoruz? Yapabileceğim tek şey beklemek mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinti hala devam ediyor.

Son düzenleme:

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Bir keresinde benim de başıma geldi gece 01:00 de gitti ertesi gün öğleden sonra geldi tekrar geldi gitti kafayı yiyecektim. Normalde sıkıntı etmemde evden çalıştığım için üzerimde baskı olarak hissettim. Mhz aradım yetkili istedim ağzıma geleni söyledim küfür etmedim tabi, bir ay içerisinde çok kez elektrik kesintisi olduğunu yasa gereği bunun belirli bir oranı olduğunu ilettim ve cimere şikayet edeceği ilettim. Sonrasında talep aldılar bir kaç kez aradılar falan düzeldi ondan sonra da uzun süredir elektrik kesintisi olmadı şükür.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bir keresinde benim de başıma geldi gece 01:00 de gitti ertesi gün öğleden sonra geldi tekrar geldi gitti kafayı yiyecektim. Normalde sıkıntı etmemde evden çalıştığım için üzerimde baskı olarak hissettim. Mhz aradım yetkili istedim ağzıma geleni söyledim küfür etmedim tabi, bir ay içerisinde çok kez elektrik kesintisi olduğunu yasa gereği bunun belirli bir oranı olduğunu ilettim ve cimere şikayet edeceği ilettim. Sonrasında talep aldılar bir kaç kez aradılar falan düzeldi ondan sonra da uzun süredir elektrik kesintisi olmadı şükür.
ÇOK ŞÜKÜR. BİRKAÇ dakika önce elektrik geldi.

Ozan Refahiyeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sürekli ara arıza kaydı bırak çözerler. Sinir bozucu bir durum hakikaten.