Kafayi yedim galiba

TedBundy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Esimle universitede tanismistim. Cok sık kavga ederdik ve kavga ettigimizde baska kizlarla cikardim. Genelde hep o memleketine gittigi zaman kavga ederdik. Bi gun o yaz tatilinde memlekete gittiginde en yakin arkadasim okuldan bir kizdan bahsetti.Cok guzelmis, modellik ve bale yapmis.Ondan hoslaniyordu. Resmini gosterdi ve gercekten cok guzeldi. Facebook profilini aldim ve arkadasima hic soylemeden kizla iletisime gectim.Amacim arkadasimla aralarini yapmakti ama kiz bana ilgi gostermeye baslayinca arkadasimi aradan cikardim.Onunla beraber olmak icin kiz arkadasimdan ayrilmayi bile dusundum ama sonra onunla takildigimi goren baska bir arkadasimdan onun 1 yildir beraber yasadigi bir erkek arkadasinin oldugunu ogrendim.Bir sonraki aramasindada kendisine bunu sordum ve dogruladi. Resti cektim : Baska bir erkek hayatinda oldugu surece onunla gorusemem, erkeklik gururum vardi hem zaten baskasindan bunu ogrenmek zoruma gitmisti. ( hos benimde hayatim biri vardi ama o bunu ogrenmemisti). 1 hafta boyunca beni hic aramadi. Bende onu aramadim. 1 hafta sonra erkek arkadasindan ayrildigini artik gorusebilecegimizi soyledi. Ilkten inanmadim o yuzden evine cagirdi ve gittim.O gece orda kaldim ve ilk defa sevistik.Gorusmelerimiz boyle guzel devam diyordu, taki sevgilim donene kadar.Ikisiylede gorusmeye devam ettim.Sevgilimi ogrendiginde kisa bir sure benimle konusmadi.Baska biriyle cikmaya basladi.Sonra bi aksam beni aradi ve evine cagirdi.Erkek arkadasi sehirdisindaydi. O gecede sevistik.Sonra ben evlenene kadar boyle devam ettik. Beni cagirirdi ve sevisirdik. Sadece gec saatlerde bulusurduk ve yanimizda kimse olmazdi. Bir iki defa kiz arkadaslarina yakalandik onun evinde ama kimseye birsey demediler. Bazende gec saatte disari cikardik. Pek cikma taraftari degildim ama o istiyordu. Aslinda hep cikarsaydim hayir demezdi. O benle el ele gezmeyi, sarilmayi severdide ben pek yanasmazdim. Aslinda ben onu seviyordum ama cok guzel oldugu icin ve hep pesinde birileri oldugu icin bir gun ellerimden kayip gidecegini hissediyordum.Onunla sevistigim icin mutluydum ve bu bana yetiyordu.
Ben evlendikten sonra tasindim ve bir daha onu yuz yuze gormedim. Esimin bilmedigi gizli bir facebook profilinden konusmaya devam ettik. Oda evlendi ama kisa surdu ve bosandigindan beri bana dahada sık yazmaya basladi. Bulusalim diyor. Universiteyi okudugumuz sehirdeki evi hala duruyor. Gelecegin zaman haber ver bende geleyim o tarafa diyor. Bende aslinda onu cok ozledim. Onunla konustukca daha iyi anliyorum ne kadar ozledigimi. Onunla bulusacam ve sevisecez. Cunku ben onun evine ne zaman gitmissem sevismeden cikmadim.Esimi aldatmak istemiyorum ama kendime hakim olamiyorum. Bi kac gundur hic cevap yazmiyordum belki icim sogur diye ama fazla uzun surmedi. Karimla sevisirken bile onu hayal ediyorum. Bu sabah kalktigimda ve gozlerimi actigimda karimin yerine onu gordum. Kafayi yiyorum galiba.