KADINLAR NE İSTER..? TATLI CADI..!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan linux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1

-Kral arthur, bir soruya cevap verebilirse hayatı kurtulacak,aksi taktirde ölecektir.Soruya cevap verebilmesi için 1 sene süresi vardır.Soru aynen şöyledir:
KADINLAR NE İSTER.????
-Bu soru tabiki dünyanın en zor sorusu.Ancak kralın fazla bir tercih şansı yoktur.Ülkesine geri döner .Türlü alimlere bilir kişilere danışır ama sorunun tam cevabını bulamaz.Bu sorunun cevabını sadece yaşlı bir cadı bilmektedir.Cadınında bir şartı vardır.Cevabın karşılıgı olarak kralın yakışıklı şovalyesi ile evlenmektir.
-Şovalye olanları öğrenir ve krala ben evlenmeyi kabul ediyorum,hiç bir şey sizin hayatınızdan daha kıymetli degil der ve cadıdan cevabı alır.
:KADINLAR HER ZAMAN KENDİ ÖZGÜR İRADELERİYLE KARAR ALMAK İSTERLER.
-Evet doğru olan bu cevap sayesinde kralın hayatı kurtulur.ama şövalyenin hayatı söner.düğün yapılır ve şovalye gerdek gecesi,karşısında huri gibi bir gelin bulur.-sen kimsin diye sorar. kadın ben evlendiğin cadıyım der.kadın devam eder:ancak gündüzleri,son derece cirkin,geceleri son derece güzel olurum.Yada geceleri son derece güzel gündüzleri son derece cirkin olurum.Nasıl gözükecegime sen karar ver.Şovalye cok kısa bi süre düşünür:geceleri mükemmel bi sevgilimi,yoksa gündüzleri eşiyle kazanacagı saygınlıkmı?
-Cevap verir:Nasıl olmak isdediğine sen karar ver lütfen, ben senin her kararına saygılıyım.Cadı bu karar karşısında cok sevinir.:Sen bana secme özgürlüğü verdin ve beni kısıtlamadın bu yüzden ömür boyu güzel ve saygılı gözükeceğim.
Sonuç...
KADINLAR İSTER GÜZEL OLSUN İSTER ÇİRKİN OLSUN ...
HER ZAMAN CADIDIRLAR...AMA TATLI CADI...

alıntıdır..

ancak her kadın bi güzel tatlı cadıdır o kesin onlar bu dünyanın tuzu biberi biz erkekleri ne kadar da sevmeselerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...