Kadın Oldunuz mu?

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
ehhe sonununda birileri hicivlede olsa çektiklerrimizi anlatmaya çalışmış çokda güsel olmuşş admin abim paylaştığın için teşekkürlerrrrr........

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ii ki kadın olmamışım.

zopa atmak çok gusel :D

not: iğrenç admin

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
süper ya hele o trafikteki varya bittim ona :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Kadınlık çok zor meslek. Bu videoyu izlediniz bir de şunu okuyun derim özellikle erkekler!

Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı. Annem, "Geç oldu" dedi "zaten yorgunum, ben yatıyorum. " Annem kalktı, mutfağa gitti. Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu. Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi. Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu. Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı.Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.

Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu. Banyodaki çöp sepetini boşalttı. Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı. Bir gömlek ütüledi,kopuk düğmesini dikti. Çiçekleri suladı. Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu.

Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu. Sonra gitti, 3\ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı,dişlerini fırçaladı. Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü. Tırnaklarına baktı, törpüledi. İçeriden "sen yatmaya gitmemiş miydin " diye seslenen babama "şimdi gidiyorum" deyip köpeğin su kabını doldurdu. Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı.Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı. Bana geldi, "haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın " dedi. Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı. 6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.

Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi. İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir "ben yatıyorum " dedi ve gitti yattı.

Sizce bu işte bir gariplik yok mu? Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz? Çünkü bizim yapımız uzun çekişli(ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)!

[sub]alıntıdır.[/sub]

Sanki iyi ki erkeğim dediğinizi duyar gibiyim. :)

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:
İlginç bir video

Bence ilginç olan birşey yok bunlar her zaman yaşanan şeyler |)

Bu arada Emelden yazdığın tam bir gerçek alıntıda olsa resmen yaşıyoruz

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Emel okurken ''hakkaten de öyle '' dedim :)

jZCaglar

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Abi başlık biraz şeyy olmuşş :D Erkekler için yani :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Gizem, ben yaşamıyorum bu kadarını ama ilerideki hayatım sanırım bu şekilde olcak. Şimdilik sadece iş kısmını yapıyorum. Ama gelecekte hem iş hem ev... Aman tek sağlıklı ve eşimle mutlu olayım da yaparım ne olcak. :)

cathlack, şaşırmadım. :)

Ve Troy, nedendir bilinmez senden çok korkuyorum. Özellikle şu cümlenden sonra. ''zopa atmak çok gusel :D '' :O :P

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
emelden dedi ki:
Troy, nedendir bilinmez senden çok korkuyorum. Özellikle şu cümlenden sonra. ''zopa atmak çok gusel :D '' :O :P

Zopa derken korkma yaw :D

güccük şaplaklar benimkisi :D

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Annemize yapıldığında kızdığımız şeyi,neden Karımıza yapıyoruz.
ama bana öyle geliyo yeni nesil bunu yapmicak(şimdiden kadınlığa özenmeye başlamışlar=buda esprisi olsun :) )

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben süper erkeğim vallah olmayanlar düşünsün :P

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu erkeklere ayna tutmuş
bide kadınlara ayna tutan reklam yapsalar nerdeee

MakeMeBad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepinizin yorumlarını okudum ve, siz haksızsınız. "size laflar hazırladım" :)
Yersiz oldu farkındayım, fakat birininde buna erkek gözünden yorum yapması gerekiyor.
Bütün bunların ipek tuzcu oğlunun oynadığı reklamların ;erkekleri şiddet uygulayan, başkada bir işe yaramayan yaratıklar olarak gösterdiğini düşünmüyormusunuz ?
Tamam kabul, bunlar oluyor .Ama her erkekmi yapıyor ?
Câhil kesimde yaşanan şeyleri bütün erkek milletine mâl etmek doğrumu ?
Ek olarak şunları söylemek istiyorum; mağralarda yaşadığımız M.Ö si dönemden beri avcılık beslenme başta olmak üzere modern toplumu kuran ,kadınlara günümüzdeki haklarını onlara veren ,onları yüceltip kendileriyle ayne kefeye koyan da yine erkekler değilmi ?
Discovery channel iziyorum çok biliyorum havalarında ukalalık da yapmak istemem ama ilk insanların zamanında, kadınların hayattaki tek görevlerinin mağrada oturup çocuk bakmak olduğunu,
hayatın zor şartlarıyla uğraşanların erkekler olduğunu ve BU SEBEPTEN fiziksel olarak DA üstün olduğumuzu hatırlatmakmı gerekiyor ?
Anlatmak istediğim toplum kendi içinde , modernleştikce adaleti sağlıyor.
Çoğunuzun Troyun verdiği videoda ,suçlu kim sorusuna erkekler cevabını verdiğini tahmin ederek düzeltmek istiyorum.
Suçlu eğitimsizliktir,câhilliktir.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
feministlik kokusu hakim ve demogoji yapılmış... şimdi bir de kadınları biz erkeklerin yerine konulup kısa film çekilmeye kalksa en uzun film olurdu ;) neyse herkes kendisi olsun bence, kimsenin yerine kendinizi koymanıza gerek yok. anlayışlı olmak ve onu(eşinizi) hissederek bir hayat sürmek yeterlidir. onun için yapacağınız süprizler ve jestler hiç de fena olmaz değil mi ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
"""çarşı şiddete karşı"""
carsi.gif

mlk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video çok güzel düşünülerek hazırlanmış kadınların yerine erkekleri koymalarıda dikkat çekici olmuş ama dayak atan erkeklerin bu videoyu izleyeceklerini sanmıyorum.İzleseler de dikkate almazlar.
Dayak yiyenler ve atanlar daha çok okumuş kesimde görülüyor diye bir yerlerde okuduğumu hatırlıyorum.
Dayak bir güç gösterisi bence kendini ispatlamaya çalışanlar atıyor diye düşünüyorum yetersizliklerini kapatmaya çalışıyorlar.
İster kadın, ister erkek şiddetin her türüne hayır.
Çocuklarda bu durumdan muzdarip unutmamak lazım.