Kadın hastalıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, kadın hastalıkları ile ilgili paylaşımlarda bulunabiliriz. ben vajina daraltma ameliyatı olmak istiyorum. iyi bir uzmana ve bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. bu ameliyatı olanınız var mı? iyi bir tavsiye ile şehir dışına gitme imkanım da var. şimdiden teşekkürler:)

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
kardeş burası teknoloji forumu.
estetik güzellik bölümü açılmış elbet ama bu kadar ayrıntılı hastalıklar için değil genel konular için çünkü burası temelde teknoloji forumu.
biz buraya gelip de benim hastalığım var, penis büyütme ameliyatı olmam gerekiyor, iyi bir uzman var mı tanıdığınız vs yazınca sapık oluruz ve bir kadın ne yazarsa yazsın sapık olmaz.
kadınlarkulübü websitesi var, orada senin gibi birçok kullanıcı var, orada kesin cevap bulursun.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Troll kokusu var. Degilse de bu konunun cevabini burda bulabileceginizi sanmiyorum.

muzoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
estetik ameliyat her kouda başlık var kadın hastalıklarında neden olmasın ki. forumun genel konusu belli evet ama genede her konuda paylaşımda bulunulabilir diye düşünüyorum. elmakurdu bir bayan olarak sorununu anlıyorum evet kadınlaklubunde daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsin. özelden sana ebnde bilgi verebilirim. Ankarada Ebru Hanım benim kadın doğumcum ona danışmanı tavsiye edebilirim. böylelikle daha bilinçli kişilerle muhattap olabilirsin.

sayfasındada bilgi vermiş videolarını izlemeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen moderatör:

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bozacının şahidi şıracı :D

Her iki üyeliğinizi de kapatıyorum. Forum kurallarımızı okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...