Kaddafi çadırına 200 kadın istedi!

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Nükleer enerji anlaşması imzalamak için Fransa'ya gidecek olan Libya lideri Kaddafi'den ilginç istek: "Elysee Sarayı yakınına çadırım kurulsun. 200 çekici Fransız kadınıyla tanışmak istiyorum."

[sub]Kaynak[/sub]

Bir çok erkek isterdi bunu şüphesiz!

Erkekler neden bu kadar doyumsuz olur? >X<

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Çok erken konuşuyorsun Emel. Kim bilir olayın altındaki yenik bir ne.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Elmacik, Kaddafi bildiğim kadarıyla iyi bir lider haberde belki yine asparagas ama genel olarak erkekler doyumsuzdur.

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
hayırlı günler
Bu dünyada kim neye doymuşki erkekler kadınlara doysun
insanoğlu her konuda "yok mu daha fazlası" demiyor mu?
onun için darbı mesel vardır"insanoğlunu ancak kara toprak doyurur"diye

saygılarımla

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir zamanlar bir Organizasyon(!) Formula için Yunanistan dan 10 bin hayat kadını tedarik edilmesi konusunda organizasyon istekte bulunmuştu... Yunanistandanda şu an elimizde bu kadar yok.. elimizden geleni yapacağız diye karşılık gelmişti... :D

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
eğer gerçekse yazıklar olsun bari müslüman sıfatını taşımadan yapsınlar ne yapacaklarsa ama doğrumu bilmiyorum tabii...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Kaddafi iyi bir lider mi bilmiyorum, ama 40 yıldır ülkeyi yönettiğine göre en azından halkı memnun olmalı. 200 tane kadını bulup götürseler her biriyle sadece tanışmaya vakti olmayacak adamın. O yüzden böyle haberler medyanın tiraj için yaptığı rating oyunundan başka bir şey değil. Söylemişse de eminim kendince Fransız kadınlarına iltifat etmek için kendi çapında şaka yapmıştır. O yüzden meşgul etmeyelim kendimizi böyle gereksiz şeylerle.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Adama bak birtane ile yetinmiyo , yahu olan var olmayan var.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Kaddafi iyi bir lider mi bilmiyorum, ama 40 yıldır ülkeyi yönettiğine göre en azından halkı memnun olmalı. 200 tane kadını bulup götürseler her biriyle sadece tanışmaya vakti olmayacak adamın. O yüzden böyle haberler medyanın tiraj için yaptığı rating oyunundan başka bir şey değil. Söylemişse de eminim kendince Fransız kadınlarına iltifat etmek için kendi çapında şaka yapmıştır. O yüzden meşgul etmeyelim kendimizi böyle gereksiz şeylerle.
bu açıklama banada mantıklı geldi umarım aslı yoktur

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Erkekler ve kadınlar üzerine yapılan her on genellemenin dokuzu, namümkün. Bunu biliyorum.