alierendener
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Bende redmi note 9 cihaz var arkadaşlar biz buna IMEI attirdik kaçak olduğu için bize dediler ki guncelleme yapmayın.simdi güncelleme yaparsam IMEI gidermi?
Gitmez note 6 pro kullandım iki IMEI de ilaçlı idi, sorunsuz güncelleme alıyordu, şimdi X3 GT aldım, IMEI açılmasını bekliyorum, yine sorunsuz güncelleme alacak,Bende redmi note 9 cihaz var arkadaşlar biz buna IMEI attirdik kaçak olduğu için bize dediler ki guncelleme yapmayın.simdi güncelleme yaparsam IMEI gidermi?
sorunsuz güncelleme alıyor ama işte şuan 12.5 güncellemesi gelmiş güncellemek istiyorum gidermi acabaGitmez note 6 pro kullandım iki IMEI de ilaçlı idi, sorunsuz güncelleme alıyordu, şimdi X3 GT aldım, IMEI açılmasını bekliyorum, yine sorunsuz güncelleme alacak,
Gitmezsorunsuz güncelleme alıyor ama işte şuan 12.5 güncellemesi gelmiş güncellemek istiyorum gidermi acaba
Unlock işlemi yapılıp imei atıldıysa güncelleme yapabilirsiniz ama unlock ( en az bir hafta süreç )işlemi devam ediyorsa yapmayınBende redmi note 9 cihaz var arkadaşlar biz buna IMEI attirdik kaçak olduğu için bize dediler ki guncelleme yapmayın.simdi güncelleme yaparsam IMEI gidermi?