Soru Kaçak telefona güncelleme yapsam birşey olurmu?

alierendener

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Bende redmi note 9 cihaz var arkadaşlar biz buna IMEI attirdik kaçak olduğu için bize dediler ki guncelleme yapmayın.simdi güncelleme yaparsam IMEI gidermi?

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende redmi note 9 cihaz var arkadaşlar biz buna IMEI attirdik kaçak olduğu için bize dediler ki guncelleme yapmayın.simdi güncelleme yaparsam IMEI gidermi?
Gitmez note 6 pro kullandım iki IMEI de ilaçlı idi, sorunsuz güncelleme alıyordu, şimdi X3 GT aldım, IMEI açılmasını bekliyorum, yine sorunsuz güncelleme alacak,

magnify

localhost
Reaksiyon puanı
112
IMEI atma yönteminize bağlı.

Güncelleme TWRP ile yapılırsa IMEI gitmez.

alierendener

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Gitmez note 6 pro kullandım iki IMEI de ilaçlı idi, sorunsuz güncelleme alıyordu, şimdi X3 GT aldım, IMEI açılmasını bekliyorum, yine sorunsuz güncelleme alacak,
sorunsuz güncelleme alıyor ama işte şuan 12.5 güncellemesi gelmiş güncellemek istiyorum gidermi acaba

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Unlock işlemi yapılıp imei atıldıysa güncelleme yapabilirsiniz ama unlock ( en az bir hafta süreç )işlemi devam ediyorsa yapmayın

blast091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bi tane redmi not 10s im var biz buna ilk başta kaçak imei attırmıştık ama onu birine daha atilinca bizde bizim başka bir orjinal telefonun imeisini attirdik güncellersem telefonu bi sıkıntı olurmu