Kablosuz Mouse Tutukluk Yapıyor

ereneren26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar platoon pl-1894 mousem tutluk yapıyor pillerini değiştirdim ama hala aynı bir dosya ya tek tıkla bazen giriyor bazen de çift tık yapıyorum giriyor ben tıklamadan dosyanın içindeki yerlere giriyor acill :hammer::hammer: :cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilen YOkmu beyler acil yaw

emrebulutlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum aynı sorun bende de var örneğin oyun oynuyorum bir yandan da fraps açık onunla fps ye bakıyorum pc de kasma varmı diye hardware monitör açık görev yöneticisi açık sürekli takip ediyorum işlemci sıcaklığı yük oranı vs. ama sistem gayet rahat bir şekilde çalışıyor mouse sanki pc kasıyormuş gibi hareket ediyor. Klavye mouse set halinde klavye nin hiçbir sıkıntısı yok ama mouse efendi gel gelelim tekliyor :) bunu bende çözebilmiş değilim

Zipek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alalı 1 hafta oldu mause aldıgım günden beri donuyor sağa sola çekiyorum çok ama çok yavaş ilerliyor imleç sağa sola çok yavaş kayıyor deliricem az kaldı

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
maus problemi yaşayanlardanım..ben sorunu çözdüm...marka logitech sol klik te başına buyruk hareket ediyordu sanki çift tıklanmış gibi..
faturayı bulamadım..mausu açtım.sol-sağ tık yapan yere kontak temizleyici sıktım.kapadım..zenith saati..hiç problem yok artık...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ucuz etin yahnisi benimde eyeq var 17 liralık dosya taşırken yarı yolda yoruluyor :-D

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kablosuz Modem Kullanıyormusun Aynı Frekansda Kablosuz Modem Olunca Frekanslar Karışıyor Bizde Kablosuz Telefon Var Çalmaya Başladımı Otomatik Olarak İnternet Gidiyor.

deffinetly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sıkıntılı bi durum ya bende teknosadan almıştım bi tane inca marka. eve geldim bi gidiyor bi geliyordu bi yerden sonra hiç çalışmadı geri götürdüm adam orda taktı çatır çatır çalışıyor geri de almadılar 25 tl elimde patladı mause sonra gittim logitech aldım bunda bi sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor ama son zamanlar arada donma yapmaya başladı.

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeşim 15 lıralık mouse ne beklıyosun at yenısını al

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fareyi usb 3.0 girişine bağladığınız zamanda tutukluk yapabiliyor. Usb 2.0 'da kullanın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hangi markayı kulanıyorsanız sitesine gidip en güncel driver'ı indirmeniz daha iyi olacaktır aygıt yöneticisinden kulandıgınız sürücü sürümü ile sitedeki süsürücü sürümünü karşılastırın sistemi ilk kez kurup kulandıgınızda micrisft kendi sistem driverini kurup kulanmanıza olanak veriri siz sitesine gidip kulandıgınız kalvye yada mousun möodel numarısını bulup driveri indirmektir yardımcı olabildiyesem ne mutlu iyi forumlar

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ben de Microsoft'un Halo Limited Edition kablosuz faresini almıştım. Sürekli takılma problemi oluyordu. Bilgisayardan sanmıştım.

Bilgisayardaki Usb'nin yerini değiştirip modemi kasanın üstünden alıp 50 santim kadar yana taşıdım ve sorunum çözüldü.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim 4 yıllık logitech var, kablosuz alıcısı çok dandik kasanın arkasına takıyorum 1 metre yok tutukluk yapıyor o yüzden usb uzatma kablosu almıştım ama artık yeni bir fare alma zamanı geldi sağ tuş bazen tutukluk yapıyor.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
5 yıllık Logitech M305'im hala canavar gibi :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bendeki de m305 duvardan duvara attım kometik açıdan sorun yok ama ara sıra sağ tık sorunu yaşatıyor ve tam bir pil canavarı :D

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Hocam senin ki resmen pili içiyormuş ya :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sorma sorma teknosa da kuponlar vardı onlarla sarj edilebilir pil ve şarj aletini 7 TL ye almıştım :D 1 yıl oldu şarj et tak, haftada 1 pil değiştirenler için kesinlikle öneririm,

C

crea'lı bilge

SDN Okuru
Sorma sorma teknosa da kuponlar vardı onlarla sarj edilebilir pil ve şarj aletini 7 TL ye almıştım :D 1 yıl oldu şarj et tak, haftada 1 pil değiştirenler için kesinlikle öneririm,
7 gün kısa mı?crea klavye-fare seti vardı ilk klavye öldü fare de sonra öldü kendinden şarjlı idi fare...

power safe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech in kiler kasmıyor iki tane var kullanıyorum super