Kablosuz Ağ Sorunu

steve jobs35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İyi Akşamlar.Ben Bilgisayarımdan İnternete Eternet Kablosu Aracılığıyla Bağlanabiliyorum Kablosuz Ağdan Bağlanamıyorum Çünkü Göstermiyor.Bugün TTNET'den Bir Görevli Geldi Sorunun Driver'da Olduğunu Söyledi.Görevli Gelmeden Önce Bilgisayarım Ağları Buluyordu Fakat Şimdi Bulamıyor.Bana Yenden Format Atmam Gerektiğii Söyledi Fakat Bilgisayara Bir Çok Program Yükledim Arkadaşlarımdan CDleri Alıp Yüklemem 1 Hafta mı Alır.Ayrıca Özel Dosyalarım Var.Arkadaşlar Sorunum Şu Kablolu Ve Kablosuz Ağ Driverları Farklı Gözüküyor Kablosuz Ağ Driverini Nasıl Kablolu Ağdaki Drivera Çevirebilirim Ve Bilgisayarın Yeniden Ağları Bulmasını Nasıl Sağlayabilirim ? PC Modeli Casper m54se Yardımlarınız İçin Teşekkürler iYİ AKŞAMLAR

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
windows cd sinden onarmayı dene istersen.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
TTnet görevlisi gelmeden önce ağları görüyor ama bağlanamıyordunuz. TTnet görevlisi geldikten sonra ağları da görememeye başladınız... TTnet görevlisi bilgisayarınıza müdahele de bulundu mu? Müdahelede bulunduysa ne yaptı? Laptop olduğu için acaba wireles açma kapama tuşları var ( FN tuşları ) TTnet görevlisi buradan kapatmış olabilir mi acaba?

Bu sorun yüzünden format atmaya gerek yok aslında. En son seçeneğiniz olsun bu.

Kablolu ve Kablosuz ağ driverleri farklıdır, doğrudur. Çünkü iki ayrı donanımdır bunlar.

Öncelikle bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemine ( XP, Vista Win7 ) uygun kablosuz sürücüsünü ( Wireles Driver ) indirip güncellemeyi deneyin.

Casper sitesinde bu driveri bulamadım. Bu siteden driveri indirin.

http://www.driverlar.com/nirvana-m54se-wireless-driver.html

Tavsiyem ilk olarak şu an yüklü olan driveri tamamen kaldırın.
Bilgisayarı yeniden başlatmak için soru çıkar ise tamam diyerek yeniden başlatın.
Uyarı çıkmaz ise, kaldırma işleminden sonra kendiniz yeniden başlatın bilgisayarı ve yeni indirdiğiniz driverin kurulumunu yapın.
Kurulum sonrası bilgisayarınızı yine yeniden başlatmak isterse, yeniden başlatın, kablosuz ağın açık olup olmadığını kontrol edin ve kablosuz ağ probleminin giderilip giderilmediğini test edin.

---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:10 ----------

Link çalışmıyormuş pardon, ayrıca sürücü bulunamıyor hiç bir yerde :D Eski bir model sanırım bilgisayarınız...

Bilgisayarınızın Wlan donanımı Realtek RTL8187b.

BU
RADAN , Realtek sitesinden indirebilirsiniz bu sürücüyü.

steve jobs35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Şimdi De Anlamadığım Kablosuz Ağ Driverini Ugun Olan Şekilde Yükledim Fakat Bu Sefer Sınırlı Bağlantı Diyor Bu Konu Hakkında Bir Fikriniz Var Mı ? Yardımlarınız İçin Teşekkürler