Kablonet Tarifesi

Tufansmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
100 Mbps Akıllı Limitsiz 110 TL/AY İyi mi sizce? Ufak bir araştırmayla ulaştığım bir bilgiye göre bulunduğunuz binaya alt yapı çekiyorlar .

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Altyapı göre seçilmesi lazim.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Eğer gerçekten 100 mbps hız veriliyorsa çok çok iyi. Diğer sağlayıcıların internet fiyatları malum.

Tufansmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Eğer gerçekten 100 mbps hız veriliyorsa çok çok iyi. Diğer sağlayıcıların internet fiyatları malum.
İnternet sitelerinden başvuru yaptım en kısa sürede beni arayacaklar aklımdaki soruları soracağım şuanda kullandığım internet Turkcell Superonline 3 - 4 gündür acayip bir şekilde sorun yaşıyorum ''PING ms 1038 DOWNLOAD Mbps 5.47 UPLOAD Mbps 0.08 '' alt yapıdan kaynaklı fibere geçiş yapamıyorum böyle olmaz dedim farklı internet sağlayıcılarına bakmaya karar verdim karşıma KabloNet çıktı bense size sorayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 86TL ödüyorum aynı tarifeye, gayet memnunum tam 100MBPS görüyorum. Öneririm
Konum neresi acaba? Binada alt yapı var mıydı sonradan mı çektiler?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,490
İnternet sitelerinden başvuru yaptım en kısa sürede beni arayacaklar aklımdaki soruları soracağım şuanda kullandığım internet Turkcell Superonline 3 - 4 gündür acayip bir şekilde sorun yaşıyorum ''PING ms 1038 DOWNLOAD Mbps 5.47 UPLOAD Mbps 0.08 '' alt yapıdan kaynaklı fibere geçiş yapamıyorum böyle olmaz dedim farklı internet sağlayıcılarına bakmaya karar verdim karşıma KabloNet çıktı bense size sorayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konum neresi acaba? Binada alt yapı var mıydı sonradan mı çektiler?

Konum Bursa/Osmangazi . Altyapımın 100Mbpsyi destekleyeceğini söylemişlerdi. yaklaşık 8 yıldır TürksatKablo dayım 1 yıl önce sözleşmem bitmişti onun için uygun bir şey arıyordum baktım 100Mbps akıllı sınırsız diye bir şey yapmışlar değiştirdim tarifeyi hiç bir şey yapmadılar zaten kurulum falan direkt ona geçiş yapmıştım ve söyledikleri hizmeti almaya başladım.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Binada altyapı olması lazım altyapı varsa bina eski ise içerde kanalet sistemi ile kablolar yapılıyor dairene hat çekiliyor kablonette paketin neyse o hızı alırsın.