Tufansmsk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
100 Mbps Akıllı Limitsiz 110 TL/AY İyi mi sizce? Ufak bir araştırmayla ulaştığım bir bilgiye göre bulunduğunuz binaya alt yapı çekiyorlar .
İnternet sitelerinden başvuru yaptım en kısa sürede beni arayacaklar aklımdaki soruları soracağım şuanda kullandığım internet Turkcell Superonline 3 - 4 gündür acayip bir şekilde sorun yaşıyorum ''PING ms 1038 DOWNLOAD Mbps 5.47 UPLOAD Mbps 0.08 '' alt yapıdan kaynaklı fibere geçiş yapamıyorum böyle olmaz dedim farklı internet sağlayıcılarına bakmaya karar verdim karşıma KabloNet çıktı bense size sorayım dedim.Eğer gerçekten 100 mbps hız veriliyorsa çok çok iyi. Diğer sağlayıcıların internet fiyatları malum.
Konum neresi acaba? Binada alt yapı var mıydı sonradan mı çektiler?Ben 86TL ödüyorum aynı tarifeye, gayet memnunum tam 100MBPS görüyorum. Öneririm
İnternet sitelerinden başvuru yaptım en kısa sürede beni arayacaklar aklımdaki soruları soracağım şuanda kullandığım internet Turkcell Superonline 3 - 4 gündür acayip bir şekilde sorun yaşıyorum ''PING ms 1038 DOWNLOAD Mbps 5.47 UPLOAD Mbps 0.08 '' alt yapıdan kaynaklı fibere geçiş yapamıyorum böyle olmaz dedim farklı internet sağlayıcılarına bakmaya karar verdim karşıma KabloNet çıktı bense size sorayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konum neresi acaba? Binada alt yapı var mıydı sonradan mı çektiler?