iParty4Ban
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Ben aynı internet kullanıyorum ve 5ghz de 100 ile 90 arası 2.4ghz de 50 ile 70 arasıkablonette bi paket dikkatimi çekti bu paket iyi midir ? Ve internet 100mbpsden aşağı yüksek derecede düşermi ? (50-60) öncelikli amacım download,upload bu paketten iyi performans alırmıyım?Ekli dosyayı görüntüle 159211
internet hızında düşüş yaşadığın saatler oluyor mu ? Oluyorsa hangi saatlar arasında oluyor ?Ben aynı internet kullanıyorum ve 5ghz de 100 ile 90 arası 2.4ghz de 50 ile 70 arası
Upload: 5 ile 6 arası
Saat 9-12 arası oluyor 50-60 a kadarinternet hızında düşüş yaşadığın saatler oluyor mu ? Oluyorsa hangi saatlar arasında oluyor ?
Hiç yaşamadım6 veya 7 ile sabah 5 e kadar hız 25 e düşüyor.
Akıllı sınırsız bu şekilde, akşam 19.00-00.00 arası 25 mbit veriyor .Hiç yaşamadım
Ben de bir ara hiç hız düşmesi yaşamamıştım. Ama paketin içeriği bu.Hiç yaşamadım
Bende hiçbir sorun yok, altyapıyla alakalı.Almamanı öneririm Ping sorunu var, dalgalanma sorunu var vs. Onun yerine türknet al
Almamanı öneririm Ping sorunu var, dalgalanma sorunu var vs. Onun yerine türknet al
Arkadaşım kullanıyor ve bende çok kullanıyorum o internetiBen hiç yaşamadım ve forumlardada duymadım hele ki dalgalan ma sorunu olacağını hiç sanmıyorum ! Sen gerçekten kullanıp mı yorum yapıyorsun ?