Jumper Ste! - Zıpla! Oyunum yayınlandı!

AlperenOztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Play Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alperenoztrk.jump

Merhaba arkadaşlar, ikinci oyunum olan Zıpla! Google Play'de yayınlandı malesef Türkiye'de destek göremediğimiz için oyunun asıl dilini ve google play girişini İngilizce yaptım ikinci dili türkçe yayınladım. Kısaca şöyle özet geçeyim;

Ste yaramaz bir çocuktur ve bütün gün apartman içerisinde bir o tarafa bir bu tarafa koşuşturmaktadır, öyle yaramazdır ki aynı anda farklı farklı yerlerde bile olabilir.
2 oyun modu vardır;
-1. Oyun modunda Ste 3 katta birden dolanmaktadır ve karşınıza çıkan kutuların üzerinden atlamanız gerekmektedir aksi takdirde Ste zarar görecektir.
-2. Oyun modunda ise Ste 5 katta birden dolanmaktadır yine aynı şekilde oyunu sürdürmeniz gerekmektedir.
Skorlar 3'lü modda ve 5'li modda farklı olarak kaydedilir ve ikisinde de dereceler farklıdır, sen ikisinde de birinci olmaya çalış. Arkadaşlarını davet et ve onlarla yarış.
İyi Eğlenceler!

Desteklerinizi bekliyorum, indirip 5 yıldız veririseniz eşe dosta indirtirseniz bizim için çok faydalı oluyor üst sıralara çıkmak adına şimiden çok teşekkürler :)

Ekran Görüntüleri:
2drSigp.png
WEzop8F.png
kKikA8X.png

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tebrikler.
ancak tek bir şey diyeceğim, üst sıralara çıkmak,beş yıldız olmasın amaç.daha iyiye gitmek olsun. :)

AlperenOztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tebrikler.
ancak tek bir şey diyeceğim, üst sıralara çıkmak,beş yıldız olmasın amaç.daha iyiye gitmek olsun. :)
İlginiz için çok teşekkürler, tabi ki amaç aslında daha iyiye gitmek kendimizi geliştirmek fakat google bizi bu tür oylamalara mecbur bırakıyor, ne kadar iyiyi yapsakta bu 5 yıldızlar her zaman bizim belimizi büküyor

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Oyunun oynadım gerçekten beğendim kafayı yedirtecek bir türden. Fakat çok yartıcı değil açık konuşmak gerekirse. Reklamı yapılırsa bayağı download edilir eminim.
Sormak istediğim soru şu bu oyunu yaparken kullandığın programlar ve programlama dili hangileri?

AlperenOztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunun oynadım gerçekten beğendim kafayı yedirtecek bir türden. Fakat çok yartıcı değil açık konuşmak gerekirse. Reklamı yapılırsa bayağı download edilir eminim.
Sormak istediğim soru şu bu oyunu yaparken kullandığın programlar ve programlama dili hangileri?
İlginiz için çok teşekkürler öğrenci olduğum için maalesef reklam bütçem yok en fazla işte forumlarda facebook gruplarında yayınlıyorum. Herhangi bir oyun motoru kullanılmadı tamamen java dilinde eclipse ortamında yapıldı.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Eclipse de yaptıysan tebrik ederim :) Ama oyun motoru kullanmak , fizik bakımından daha çok fırsat sağlayacaktır. :)